• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralden sonra ağrı midede

Artık bina duvarları incecik kağıt gibi bizim iki ust kattaki çocuğun koşma sesi üst katta gibi yakından geliyor sevişme sesinin gideceğini de düşünüp biraz dikkat edecekler ayıp yüz yüze bakılıyor. Bana da mesaj atmış konu sahibi
Yani ben yanımdaymış gibi duyuyorum sesi.Kadın hiç mi akıl etmiyor sesinin diğer dairelere gideceğini.İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.Eşim benden önce yatağa giriyor.Ben geç uyuyorum.Yatağa girdim saat 1 buçuk civarıydı.Kadının inleme sesinden uyayamadım.Sabah eşime anlatıyorum.Diyor sus ayıp 😂Ayıbı onlar yapıyor dedim.Yöneticiyi aradı.Diyor aşağıdan sesler geliyor 😂Adam da diyor ne sesi geliyor uyaralım.Tam bir komedi 😂

Benzer bi olayı bende yaşadım yeni evli bir çift vardı kadın o kadar bağırıyordu ki ben kocamdan kocam benden utaniyordu işin daha kötü tarafı bizim üst kattakilerde sesin bizden geldiğini saniyorlarmis gerçek failller ortaya çıkınca kadın gelip özür dilemisti benden günahını aldım diye 😂 herşey ortaya çıktıktan sonra utandıklarından mi yoksa iş sebebi ilemi bilmiyorum 5-6 ay sonra tasindilarda herkes rahatladi
Yemin ediyorum artık taşınsınlar diye dua ediyorum .Evet bir de işin o kısmı var.Herkes birbirinden şüphe ediyordur 😂(Gerçek failler çok iyi bu arada 😂)Eşim yöneticiyi aradı bakalım ne olacak.

Yani ben yanımdaymış gibi duyuyorum sesi.Kadın hiç mi akıl etmiyor sesinin diğer dairelere gideceğini.İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.Eşim benden önce yatağa giriyor.Ben geç uyuyorum.Yatağa girdim saat 1 buçuk civarıydı.Kadının inleme sesinden uyayamadım.Sabah eşime anlatıyorum.Diyor sus ayıp 😂Ayıbı onlar yapıyor dedim.Yöneticiyi aradı.Diyor aşağıdan sesler geliyor 😂Adam da diyor ne sesi geliyor uyaralım.Tam bir komedi 😂
Ben ilk duyduğumda kadın ağlıyor sanmıştım 😅 kortum adam kadına bir sey yaptı herhalde dedim. Sonra çaktım durumu. Hiç oyle hassas duyarlari olan biri de değilimdir ama o kadar bağırılmaz avaz avaz çığlık çığlığa

Ben ilk duyduğumda kadın ağlıyor sanmıştım 😅 kortum adam kadına bir sey yaptı herhalde dedim. Sonra çaktım durumu. Hiç oyle hassas duyarlari olan biri de değilimdir ama o kadar bağırılmaz avaz avaz çığlık çığlığa
Bacım aynı binada mı oturuyoruz 😂😂Yemin ediyorum ilk zamanlar kadın ağlıyor sandım ben de.Hatta ilk duyduğumda eşimi uyandırdım.Kalk dedim aşağıdan ağlama sesi geliyor.Kadına şiddet uyguluyorlar heralde dedim .Sonra aynı sesi sürekli duymaya başlayınca olayı çözdüm ben de.😂Aynı şeyleri düşündüğümüze görünce gülme krizine girdim şuan.Eşim neye gülüyorsun diyor 😃

Hanımlar konuya yorumunuz varsa yazın, komşularınızla alakalı sorunlar içinse konu açın lütfen.

Aşağı kattakiler de her gece oral yapıyor heralde.Kadının inleme sesini dinlemekten bi hal oldum.Nasıl çözülür bu sorun bilmiyorum.Ayağımla yere vurunca ses kesildi ama şimdilik
bi cumartesi benimde başıma geldi, hafifte çakırdım kaptırmışım kendimi kocam uyardı sesim yükselmişte biraz. bikereden bişe olmaz be aşko, hemen kızmasak :D

Back
X