Orayla bagimi koparmak için vazgectiklerim. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar benm konumu biliyorsunuz..Bugün hayatında biri olduğunu öğrendim ve bu kesin de..hayatında biri var ve o kız aynı isyerinde çalışan kapalı bir bayan...
Oradan tanıdığım ablalarim arkadaşlarım ve onun çok sevdiğim amcasinin kızı. ..herkesi çıkardım faceden..Rehberden tüm numaraları sildim..onu hatırlatan herkesi çıkardım hayatımdan. ..umarım bana darilmazlar. .umarım beni anlayabilirler. .bunu yapmak zorundaydim. .çok zor bir süreç. .onunla ilgili hiçbir şeyi hatirlamamaliyim ve ondan kesinlikle bilgi almamaliyim....suan mahkeme devam ediyor. ..ve bu süreçte hemn bir sevgili edinmiş. ..öncesinde de var olduğunu düşünüyorum. ...1,5 yıl oldu evimden ayrilali. ...Bu haberi alınca dayanamadım ve onu hatırlatan her şeyi herkesi çıkardım hayatımdan. ..sizce doğru mu yaptım? ..

Konunuzu bilmiyorum keske ozet gecseydiniz. Direkt facenizi kapatsaydiniz kimse kimseye darilmazdi. Her ne olduysa bagi bicak gibi kesmek her zaman iyidir pisman olmayin.

Suçu olmayan insanlara ayıp olmuş olabilir. Takipten çıkarabilirdiniz.
Sonuçta siz bu zor dönemi böyle daha kolay atlatacaksanız bunlara takılmayın. Kimse sizinle görüşmediği için karalar bağlamaz. Ama siz şu an gördükçe etkilenebilirsiniz.

Bence davaya adamın aldattığını da ekleyin. Aynı iş yerinde olduğuna göre kadın da biliyordur davanın bitmediğini. Pes yani

bence iyi yapmışsın. hatta face hepten kapat numara değiştir. onu sana anlatır insanlar kötüdür

O kadar cektigin sıkınt~nın yaninda bir de bunlari mi dert ediyorsun. Bosversene.. Sen kendi hayatina bak.

Tum konularinizi takip ettim. Zor seyler yaşadınız ama guclu bir kadin olarak ustesinden geleceginize inaniyorum. Eger sildikleriniz ile hâlâ iletisiminiz vardiysa onlara nedeninizi soyleyebilirdiniz. Onlar sizi arayip soruyormuydu bunlar da onemli.

Zaten ilk konunuz da ben şok oldum hey karaktersiz adam eşini evden yollayıp evi boşaltmak ne demek .
Doğru bir karar vermişsin Allah yardımcın olsun

En doğrusunu yapmışsınız. Geride bırakmak için ihtiyacınız neyse onu yapın...

Yapman gerekeni yapmışsın. Şu an kimseyi düşünme. Kendini düşün öncelikle. Unutma, kimse senden önemli değil!! Ayrıca onların sana zamanında söylemesi gerekirdi bence. Hiçbirinin mi haberi yoktu??

Yapman gerekeni yapmışsın. Şu an kimseyi düşünme. Kendini düşün öncelikle. Unutma, kimse senden önemli değil!! Ayrıca onların sana zamanında söylemesi gerekirdi bence. Hiçbirinin mi haberi yoktu??
Eski konunu şimdi okudum. Neler yaşamışsın sen.. Sakın bir daha muhatap olma onlarla. İnşallah hemen biter eviliğin ve sonrasında çok mutlu olursun. Biri çıkıp sana bütün acılarını unutturur inşallah

Canım benim ben biliyorum senin konunu. Çok iyi yapmışssın. Senden uzak allaha yakın olsunlar senin bir bağın yok artık onlarla. Üzülme bugünlerde geçer elbet, sevgiler.

durumunuz çok üzücü gerçekten. anlamaya çalışsam da anlayamam sizi.

ama her gelişmede gelip konu açmak niye? bi psikologa falan gitseniz size daha iyi gelir bence.

Arkadaslar her birinize tşk. ederim..Bugün bir kez daha sorguladim kendimi ve dedim ki...seni dusunmeyip üzerindeki kiri siler gibi seni sokağa atan bir adamı hayatında niye tutuyorsun. ...Bu süreç uzun bir süreç. .ve her seferinde yara alacağım bir süreç. ..değer miydi dedim. .üç beş kuruş alsam ne olur almasam ne olur...imtihan dünyasi değil mi ki her şeyin bir hesabı var...ve ben suna çok inanıyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmis. .olmeyecek de..biri yorum yapmış geçen gün siz de konu açtiniz demiş. .hayatıma birini almalıyım onu unutmak için diye konumu one sürmüş. .evet bu sahista benim hemcinsim belki de değil. .bilemem. .ama cevap verme gereği hissetmiyorum. ...sadece şunu soyleyebilirim uzaktan davulun sesi hoş gelir..umarım bir gün yaşayarak anlarsın beni....

Bence suan hiç umudun kalmadı anladım her şeyi kopardin inan iyise yapmışsın zaten eşinin yuvada gözü çıkan yokmuş ama anlamadığım ne diye evlenmişki alan mazlumun ahini çıkar aheste aheste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…