Ordan bakınca köleye mi benziyorum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
hanımlar derdim ablalarım ikisini de seviyorum sonuçta ikisi de ablam ama bazen öyle oluyor ki çıllldırıyorum. Hazırsanız başlıyorum
ABLA1
Bu ablam dünyanın ennnnnnnn miskin insanı. Evde hayatta hiçbir iş yapmaz ama kanepede uzanırken bana der ki anneme yardım etsene. İşte o zaman oturduğum yerden üstüne uçasım gelir. Ya tembel ama nasıl bi tembellik elinde telefon var diyelim ki video izliyor biri aranacak ya beni odamdan çağırıyor gidiyorum şunu arasana diyo. Kendin arasana maloş telefon elinde diyorum üffff ara işte diyo aramıyorum asla kendisi de aramıyor öyle bi üşengeçlik sonra da bana trip atıyo birini ara dedim onu bile aramadın diye.bi üşengeçlik örneği daha vereyim diğer ablam hastaneye kılcal damatlarını yaktırmaya gidiyordu geçen yaz hava çok sıcaktı ve bacakları ağrıdığı için dönmesi gerçekten zor oluyordu bu üşengeç ablamın da arabası var ama geçen sene ablama dedi ki üfff benim canım evden çıkmak istemiyo sen kendin git sonra da bana diyo ki sen de ablanla git kızı yalnız bırakma. Tövbe rabbim sen sabır ver. Diyorum ki ben en küçüğüm diye mi her işi bana yaptırıyo ama yok anneme meyve yıkattırır ayağına getirtir çay koydurur ayağına getirtir öyle bi kız yani ay bu çok uzun oldu ikinciyi yorum olarak anlatayım bari

Şimdi geçelim ikinciye ABLA2
Bu ablamın kesin psikolojisi bozuk ve benden nefret ediyor. Sebebine gelirsek, ablamlar üniversitedeyken çok zorluklarla okumuşlar evi burslarıyla geçindirmişler. Şu an çok olmasa da elimiz daha rahat ve ben ablamlara nazaran çok daha iyi okuyorum. Daha üniversiteye başladım geçen sene ilk kez elime 400 lira burs geçti başladı eve para ver demeye. Evin de benim parama ihtiyacı yok bu arada ama aylarca dilinden düşürmedi bunu. Sınav senemde aynı kurumdaydık o da benim okuduğum yerde çalışıyordu ve ben sınav senem olduğu için çok paspaldım durmaksızın ders çalışıyordum bana şu haline bak bi de diğer kızlara bak rezil ediyorsun beni saçını başını düzelt biraz falan diyodu bildiğiniz psikolojimi bozdu sonra üniversiteye başladım tabi saçlar boyandı makyaj falan yapıyorum bu sefer de başladı şu haline bak bu ne biçim makyaj bu halde dolaşma yanımda demeye. Ayrıca yüzümdeki gözeneklere takık durumdayım bunu biliyor geldi bi gün dibime girdi cıkcıkcık şu yüzünün haline bak mahvolmuş dedi ve bunu demesiyle suratının ortasına yumruğu çakmam bir oldu beni çıldırtıyor gerçekten ne alsam buna para vereceğine eve para ver buna bu kadar para mı verilir diyor almayınca da bakımsız oluyorum

Rvin kucugusun diye hizmet beklemeler her isine karismalar.
Uzgunum ama 50 yasinada gelsen git ekmek alsin,sus konusmasin,gec oldu yatsin ;)
Kucukler hic buyumez hep islerine karisilir hep hizmet beklenilen taraftir

Öyle evet de bana yaptırmadığını asla kendi yapmıyor anneme yaptırıyor bu sefer de

Evlenince geçer merak etme.. Geçer dediğim yani artik katlanmak zorunda kalmassın.. Onların tembelliğinide kendi kocaları düşünsün.. Öteki ablaya gelince kendisi farklı bir yerden mi çıkmış kardessiniz siz illa birbirinize benziyorsunuzdur azda olsa tip olarak.. Bizim hepimizin cildi bozuk mesela 35 yasinda ergen gibi sivilce çıkaran ablam var benim onun cirlop gibimiymis surati bide sen incele bence...

Rvin kucugusun diye hizmet beklemeler her isine karismalar.
Uzgunum ama 50 yasinada gelsen git ekmek alsin,sus konusmasin,gec oldu yatsin :KK66:
Kucukler hic buyumez hep islerine karisilir hep hizmet beklenilen taraftir
Sadece bana öyle değil ki anneme karşı da öyleleri hadi ben küçüğüm annem de mi küçük

Evlenince geçer merak etme.. Geçer dediğim yani artik katlanmak zorunda kalmassın.. Onların tembelliğinide kendi kocaları düşünsün.. Öteki ablaya gelince kendisi farklı bir yerden mi çıkmış kardessiniz siz illa birbirinize benziyorsunuzdur azda olsa tip olarak.. Bizim hepimizin cildi bozuk mesela 35 yasinda ergen gibi sivilce çıkaran ablam var benim onun cirlop gibimiymis surati bide sen incele bence...
Ya 2. Ablam tam bir elalem ne derci habire o araba aldı ben alamadım şimdi ne derler hakkımda, bi gün ben o arkadaşı ve arkadaşının eşi bir yere gitmiştik ben bunları kaybettim aradım ablamı ablamın da telefonu bozuktu sesi çok az geliyodu abla ne diyorsun anlamıyorum dedim bağırarak söyledi öyle duydum sonra bana diyo ki senin gerizekalılığın yüzünden bağırmak zorunda kaldım bi sorun olduğunu düşündüler

Back
X