- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Öyle evet de bana yaptırmadığını asla kendi yapmıyor anneme yaptırıyor bu sefer deEvin küçüğü olacağına köpeği ol demişler doğru demisler.. İmza: Üç kiz kardeşten en küçüğü...
Öyle evet de bana yaptırmadığını asla kendi yapmıyor anneme yaptırıyor bu sefer de
Sadece bana öyle değil ki anneme karşı da öyleleri hadi ben küçüğüm annem de mi küçükRvin kucugusun diye hizmet beklemeler her isine karismalar.
Uzgunum ama 50 yasinada gelsen git ekmek alsin,sus konusmasin,gec oldu yatsin
Kucukler hic buyumez hep islerine karisilir hep hizmet beklenilen taraftir
Ya 2. Ablam tam bir elalem ne derci habire o araba aldı ben alamadım şimdi ne derler hakkımda, bi gün ben o arkadaşı ve arkadaşının eşi bir yere gitmiştik ben bunları kaybettim aradım ablamı ablamın da telefonu bozuktu sesi çok az geliyodu abla ne diyorsun anlamıyorum dedim bağırarak söyledi öyle duydum sonra bana diyo ki senin gerizekalılığın yüzünden bağırmak zorunda kaldım bi sorun olduğunu düşündülerEvlenince geçer merak etme.. Geçer dediğim yani artik katlanmak zorunda kalmassın.. Onların tembelliğinide kendi kocaları düşünsün.. Öteki ablaya gelince kendisi farklı bir yerden mi çıkmış kardessiniz siz illa birbirinize benziyorsunuzdur azda olsa tip olarak.. Bizim hepimizin cildi bozuk mesela 35 yasinda ergen gibi sivilce çıkaran ablam var benim onun cirlop gibimiymis surati bide sen incele bence...
Evet ama bana yaptıramadığını 50 yaşındaki anneme yaptırıyo asla kendi yapmıyoEvin en kucugusun diye
50 yaşına da gelsen aynı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?