B busrraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2016 49 10 38 27 9 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi busrraa #1 Merhaba . Dun tercihlerim aciklandi ordu cikti . Orduyu istiyodum zaten . Orali olan ya da orda yasayan bilgi verebilir mi nasil bi yer
Merhaba . Dun tercihlerim aciklandi ordu cikti . Orduyu istiyodum zaten . Orali olan ya da orda yasayan bilgi verebilir mi nasil bi yer
Emma123 ●○●○● Kayıtlı Üye 12 Eylül 2017 561 537 103 26 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi busrraa #2 busrraa .!.: Merhaba . Dun tercihlerim aciklandi ordu cikti . Orduyu istiyodum zaten . Orali olan ya da orda yasayan bilgi verebilir mi nasil bi yer Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun ordu çok guzel 2 yil orda yasadim giresundayim simdi her hafta sonu nerdeyse orduya giderim giresunu pek sevemedim ben tabi birazda beklentine bagli begenip begenmemek
busrraa .!.: Merhaba . Dun tercihlerim aciklandi ordu cikti . Orduyu istiyodum zaten . Orali olan ya da orda yasayan bilgi verebilir mi nasil bi yer Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun ordu çok guzel 2 yil orda yasadim giresundayim simdi her hafta sonu nerdeyse orduya giderim giresunu pek sevemedim ben tabi birazda beklentine bagli begenip begenmemek