Orduda kadın doğum uzmanı

recepivedik

kökleri içimde bir çınar
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
989
5
296
44
Diğer
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim..orduda bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanları var mı? bora yalçınlar diye bi doktor var burda, ancak ondan randevu almak çok zor..bir iki kere de mehmet tufan babayiğite gittim ama bana ilgisiz geldi ona devam etmek istemiyorum..yine de daha önce çalıştığı yerlerden filan (hospitalium vs.) bilenler varsa yorumlarını da alabilirim, çünkü evime çok yakın bir hastanede çalışıyor..
yardımlarınızı bekliyorum..

bir de (inşallah problem çıkmazsa) normal doğum yapmak istediğimi belirtim, belki buna göre de yorumlarınız değişebilir..

samsuna gel canım kontrollerinde.
ersan şeneri şiddetle tavsiye ediyorum ben sana kendi doktorumu.doğumevinde çalışıyor..
özeline gidiyorsun.

samsuna gel canım kontrollerinde.
ersan şeneri şiddetle tavsiye ediyorum ben sana kendi doktorumu.doğumevinde çalışıyor..
özeline gidiyorsun.

böceqcim teşekkür ederm ama ben memurum, sürekli samsuna gelip gitmem zor, heleki acil bi durum olursa gitmek de sorun olur..ama sen sor bi doktoruna, bana burdan tavsiye edeceği bi doktor var mıymış :icecream:

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim..orduda bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanları var mı? bora yalçınlar diye bi doktor var burda, ancak ondan randevu almak çok zor..bir iki kere de mehmet tufan babayiğite gittim ama bana ilgisiz geldi ona devam etmek istemiyorum..yine de daha önce çalıştığı yerlerden filan (hospitalium vs.) bilenler varsa yorumlarını da alabilirim, çünkü evime çok yakın bir hastanede çalışıyor..
yardımlarınızı bekliyorum..
Şekerim Orduda iyi doktor kalmadı Fatsa'da Sadi Akşehirli diye bir doktor buldum ben ona gidiyorum.

Back
X