arkadaşlar merhaba öncelikle... ramazan dolayısıyle bu ay adetimi geciktirmek istiyorum . gecen ay duphaston yutmuştum ama yinede lekelenme olmuştu... orgametrilide seneler önce kullanmıştım ama nasıl kullanıldığını unuttum... bugun başlayacağım. geciktirmek için kullanan arkadaşlar nasıl kullandınız yazarmısınız...
Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S
Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S
Bıraktıktan 5gün sonra regl olunuyo canım yani bende öyle oluyo ama bir haftaya kadar da uzarsa sorun yok olabiliyor stres yapma. Hala olmazsanda ve evliysen test yaptırman gerekebilir:)
arkadaşlar şuan regl 5.günündeyim. tatilim 1 haziranda ve regl günüme denk geldiğiniden geciktirici olarak bu ilacı kullanmak istiyorum. nasıl kullanıcam yardımlarınızı bekliyorum