Organ bağışı

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.689
2.424
448
İyi akşamlar herkese, ben bir şey merak ediyorum. Organlarını bağışlayan var mı aranızda , prosedürleri nelerdir bilgi verebilirseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
Üniversitedeyken organ bağışı ile ilgili bir masa vardı fakülte girişinde orda bir form doldurup imzaladım.

Sonra bana bir organ bağış kartı verdiler o günden beri cüzdanımda durur.

Başka da prosedür bilgim yok maalesef.

Ben 4 ay sonra reşit olucam , reşit olmak grekiyordur tabi ki. Reşit olduktan sonra veli iznine ihtiyaç yok değil mi

Son düzenleme:
Reşit olduktan sonra tüm karar ve sorumluluklar yasal olarak size ait oluyor. Dolayısıyla kimsenin iznine gerek olduğunu sanmıyorum. Çok güzel bir şey yapıyorsunuz bu arada, tebrik ederim. :)

Benim bildiğim, organ bağışı yaptığınız zaman ailenizden en az bir kişinin de bunu bilmesi ve onaylaması gerekiyor.

Çünkü size birşey olunca onlar izin vermedikten sonra siz bağışlasanız bile alamıyorlar diye biliyorum. :44:

Anneme açtım da birkaç kez konuyu, sus Allah korusun yok öyle bir şey falan diyor ölüm falan yakıştıramıyor sanırım ama herkesin başına gelecek bir şey.. Reşit olduktan sonra etraflıca konuşacağım annemle bu konuyu öyleyse :)

Son düzenleme:
eşim dr benim..hastaneye gittiğimde organ bağış masası vardı..sadece form doldurup imzalamıştım..o zaman çeşitleri vardı..yani isteyen belirli organlarını isteyen tamamını bağışlayabiliyordu..bir de kart veriyorlar..cüzdanımda duruyor..

Çok uğraş gerektiren bir işlem değil o zaman, bilgi verdiğiniz için sağolun :)

İyi akşamlar herkese, ben bir şey merak ediyorum. Organlarını bağışlayan var mı aranızda , prosedürleri nelerdir bilgi verebilirseniz sevinirim :)

çevrendekilere bahset ,çünkü sen istediğin yere başvur. öldükten sonra yakınlarına sorarlar.Onlar izin verirse alabilirler ancak.Ben anneme söylemeye çalıştım ama ay bahsetme öyle şeylerden diye susturuverdi beni.Pek umudum yok, annemden önce ölürsem sanki bağışlamaz gibi geliyor.
Biliyorum çok saçma ama yakınlarının iznine göre organını bağışlayabiliyorsun sen hayattayken bağışlasan bile öldükten sonra yakınların alamazsınız derlerse alamıyorlar.

Merhabalar,
bende organlarımı ehliyet alacağım zaman bağışlamıştım ve hatırladığım kadarıyla herhangi bir şey istememişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…