organ tarama

kelebek2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
309
0
46
Bursa
kızlar bugün bebeğimin organlarına baktı radyolojidoktoru
lateral ventrikül 8 mm yazmış...takip demiş....doktorum önemsemedi ama aklıma takıldı...sizde böyle bir şey çıktı mı.*bilmiyorumkismile

doktor önemli görseydi söylerdi herhalde değil mi.Kafana takma diyecem ama ben de böyle evhamlanırım.Siz sormasanız doktor size bir şey söylemiyor bile, 12 haftalık hamileyim daha bebeğimin kaç gr ve cm olduğunu bilmiyorum. Ne zaman radyolojiye görüneceğiz bunun bir haftası var mı ?
Sağlıklı hamilelikler hepimize canım.

böle doktorlar yüzünden ben 4 kez doktor değiştirdim ayrıntılı ultrasonu yapan doktorun açıklaması gerek kendi doktorunuzu sıkıştırsaydınız ben soruyodum cevab vermıyodu sonunda benı bilgilendiren bir doktor buldum.aklınıza kötü bişy getirmeyin allahın izniyle hiç kötü bişey yoktur benim bebeğiminde böbreğinde büyüme vardı geçti çok şükür 2 kez ayrıntlı ultrasona girdim ikincide düzelmişti çok şükür ...

aslında bu biraz radyoloji doktorunun korkutması oldu
10 mm altı normalmiş ama benim dr un dediği her çocukta olan bişey dedi....
başka dr a sordum radyoloji doktorları hep doktorculuk oynamak ister o yüzden hep koyu yazacak bişey bulurlar dedi boş yere hastaları da endişelendirirler dedi
başka doktora sordum daha sonra küçülür deedi normal dedi
ama niye böle oluyo anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…