- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
benim doktorda okadar rahat ki hiç bişe sölemio :) Allah'tan ebe varda o bişeyler sölüor. hatta organ tarama testinin yapılacağını ebesöyledi özeldeki. haftaya kontrolde söyler heralde.bide bana 25. hafta demedi şimdi benim 18. haftam 16. haftada kontrolde 3 hafta sonra gideceksin dedi ama bilmiyorum..bide beni 3 haftada bir çağırıyorlar kontrole ben ayda bir gidiodum yinede ama bu sefer gideyim şu organ taramanın detaylarını öğreneyim dedim..benimde endişem seninkiyle aynı parayı vermek bişe değil de bize açıklama yapmadan kafamızda bi ton soru işaretiyle göndermelerine sinir oluyorum umarım verdiğimiz 250tl'ye değer yaa :44:

mesela tetanoz aşısı konusunda da sağlık ocağındaki ebe bilgilendirmişti beni. tabi yaptırmadım içime sinmedi, orası başka..
Ebeler seni yönlendireceklerdir zaten canım kaçıncı haftanda yaptırman konusunda. benim uyuz doktor 25. haftanda dedi çok geç tarih, anlamadım tabii

valla inşallah dediğin gibi o 250 tl'ye değer. her merakımızı giderir doktorlar.. inşallah zamdan etkilenmeyiz amaa

yoksa yaptırabilir miyim bilmiyorum..
sonuçta herkesin bir ekonomik düzeyi var..
inşallah herşey istediğimiz gibi olur..