Organizasyon firmaları hk

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar bu kez ilişki vs için konu açmıyorum tamamen fikirlerinizi almak istiyorum.
Bilişim sektöründe çalışıyorum yaklaşık 6 yıllık tecrübem var ama IT den çok bunaldım ve açıkcası bir kıza göre değil çalışma koşulları. Şu an bulunduğum firma kurumsal bir firma. Gecesi gündüzü yok fakat imkanları güzel. Ama gel gelelim ki benim gönlüm hep Organizasyon firmalarında organizatörlükte. Bir firmadan görüşme talebi aldım, içim nedense kıpır kıpır. Bir heyecan sardı beni. Çünkü el uğraşlarını, organizasyonları, plan programları çok severim ve eğlenceli bulurum.
Sizlerden şu konuda fikir almak istiyorum; organizasyon işi nasıldır bilenler veya çalışanlar var mı? Ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz bana?

Organizasyon firmasının da gecesi gündüzü belli değil. Etkinlik zamanı gecenin kaçı olursa olsun, haftasonu bile uğraşmanız gerekir, bazı etkinliklere bizzat gitmeniz gerekir. Haftasonu veya gece etkinlikleri varken çalışma saatleriniz değişir mesela.

Bir de devamlı iş halletme peşinde olursunuz, cateringi ayrı, malzeme getireni ayrı, mekanı ayrı, ses düzeni ayrı, özel talepler için ayrı tedarikçiler vs vs.

Evet bir de bu yönü var. Ama nedense içimde birileri için güzel şeyler yapmak duygusu hoş geliyor. IT işlerini belki az çok bilirsiniz. Kasa bile taşınıyor. Kafam çok karışık aslında.

Evet bir de bu yönü var. Ama nedense içimde birileri için güzel şeyler yapmak duygusu hoş geliyor. IT işlerini belki az çok bilirsiniz. Kasa bile taşınıyor. Kafam çok karışık aslında.
IT ile taban tabana zıt bir iş alanı. IT'de genelde masa başında uğraşıyorsunuz, organizasyonda ise devamlı koşturma halinde ve sahadasınız. Artı insan faktörü işin içine girdiği için bir yığın kapris, saçma sapan talepler, aksaklıklar vs ile de uğraşabilirsiniz

Yapın veya yapmayın diyemem, benim dememle de bir önyargınız oluşmasın zaten ama organizasyon işi, içine girince beklediğiniz kadar heyecanlı olmayabilir.

Gidin görüşün firmayla, bir şey kaybetmezsiniz.

Organizasyondada gece gündüz yok.
Ayrıca şuan sadece kendi işinizi yapıyosunuzdur.
Ozaman ayak işlerini bile yapabilirsiniz.
Stres çok

Gecesi, gundüzü, haftasonu yok. Çok stresli ve yorucu bir iş. Organizasyon olduğu zamanlar gerginlik hat safhada. Surekli koşturbak oraya buraya gitmek ve malzeme falan ayarlamak durumundasın. Sözlüm ve görümcem organizasyoncu kendilerine göre değil işlerine gore sosyal hayat oluşturuyor ki zaten bu iş sosyal hayata pek izin vermiyor. Çok fazla yaratıcılık gerektiriyor ayni zamanda.

Stres çok

bunlara ek olarak
çok eleman sirkülasyonu oluyor organizasyon firmalarında
kendinizi kabul ettirip kalıcı olmak için
hem çok çalışmanız hem de eğer söz sahibi bir konumda olacaksanız çok yaratıcı olmanız gerekiyor

fakat organizasyon şirketinde, bilişim ile ilgili birşey yapacaksanız
mesela insanların yürüdüğü yerde akvaryum varmış gibi göstermek gibi
o zaman eğer alanınızda iyiyseniz, vazgeçilmez olmaya yakın olabilirsiniz

Stres çok

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler. Ama kısaca işimi anlatayım sizlere;
Burada yeni başladım o nedenle 2 aydır oturuyorum fakat birkaç ay içerisinde durumlar değişecek. IT alanında sahaya gideceğim, kurulumlar yapacağım. Gece nöbetlerim + yerinde destek nöbetlerim olacak. Gecenin bir körü bir mağazada arıza çıktığında kalkıp gideceğim. Hafta sonu mesai var, bayram seyran nöbetleri var. Otel kurulumlarında mesela haftalarca eve gelmeden orada çalışmak var. Yani şu yapmasam da önümüzdeki zaman diliminde bunları yapacağım. Düşününce sosyallik açısından şu anki işimle pek farkı yok. Ama tabi tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
Destek ekibinde olduğum için iş bilen-bilmeyen adamlar arayıp niye bu arıza var diye köpürebiliyorlar. Tek diyeceğimiz şey haklısınız oluyor:) O yüzden ben işin biraz eğlence kısmındayım açıkcası. Tabi bilmediğim için ne derece eğlenceli olur kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…