Orgazm Aşısı Bulundu....G Noktası Olmayana Aşı Yapılamıyor...

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul

ABD'li jinekologlar, kadınlar için 'Orgazm aşısını' ürettiler. ABD'li Jinekolog Dr. David Louis Matlock, orgazm aşısı icat etti. Aşı, ABD'de şimdiden çok tutuldu...

İngiltere'nin başkenti Londradaki bir klinik de aşının tüm ülkeye yayılmasını sağladı. Kadınların erojen noktası olarak bilinen g-noktası bölgesine vurulan aşının içeriğinde kolajen bulunuyor.Hassas bölgenin büyümesini sağlayan icat, kadınların 4 ay boyunca orgazm süresi ve cinsel isteklilik süresi artıyor. Bir seansı ise 1600 dolar tutuyor.

G-NOKTASI OLMAYANA AŞI YAPILMIYOR

Lazerle Vajina Gençleştirme Merkezi’nden Profesör Phanuel Dartey, elde ettikleri başarıyı anlattı: "Bu aşıyı yaptıran kadınların yüzde 87’si sonucu ‘inanılmaz’ diye nitelendirdi. Önce müşterimizde g-noktası bulunup bulunmadığını test ediyoruz. Çünkü kadınların yüzde 15’nin g-noktası bulunmuyor. Bu noktayı bulduktan sonra özel bir spekulum cihazı ve ışık kullanarak bölgeye ulaşıyoruz.

Ama bu prosedür esnasında müşterimizin rahat hareket etmesi çok önemli. Aşının herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. Ama kadınların bunun bir libido artırma süreci olduğunu ve seks tedavisi olmadığını bilmeli. Bunun için o alandaki uzmanlara başvurulması gerektiğini bilmeleri gerekli."

G-NOKTASI OLMAYANA AŞI YAPILMIYOR

noktası olmayanlara yakında nakil de yapar bu bilimadamlarıkaydirigubbakcemile3 bu işe acaip derecede kafayı takmış görüyorum onları:jeyyar:

Ellerinde patlar o aşılar ozamankaydirigubbakcemile3
Noktası olman aşıyı napsın zaten,olmayanada aşı olmuyormuşkaydirigubbakcemile3
Cıksss piyasada yer bulmaz bu aşılar kanımcakaydirigubbakcemile3

Asıl merak ettıgım G noktasının varlıgını ve yerını nasıl buluyorlar ? tobe yarabbım....:mymeka:

30 uma kadar vajinal orgazmı bilmeyen bana bu aşı uygun değillmaz:

Ben bılıyorum kuzumda dr onu ne sekılde arıyo buluyo onu sordum.. :roflol:

Yanı ne cesıt bı yontem kullanıyo , tobe yarebbım -tatlicadiarzu-

kızım şu topik te ikide bir "töbeyarabbim "deme çarpılırsın mazallah.:)))bulur anam onlar sen kafanı takma...sen kendününkünü gaybetme boşver gerisini:)))hihoyyyt

kızım şu topik te ikide bir "töbeyarabbim "deme çarpılırsın mazallah.:)))bulur anam onlar sen kafanı takma...sen kendününkünü gaybetme boşver gerisini:)))hihoyyyt

aşıya maşıya hacet yok ben iyiceyim olmayan düşünsün toktor bulur madem...

Bu ABD lileride anlmak zor domuz giribi aşısını istemezler, orgazm aşısına hücum ederler

iyi de g noktasını bulana kadar aşı olmaya gerek kalmaz ki zaten,
g noktasını keşfetmiş kişinin aşıya ihtiyacı olur mu beh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…