Örgü Örgü hakkında acil bir sorum var

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Bakalım kaç kişi cevap verebilecek. KKnın maharetli bayanlarına bir sorum var:D Kazak örüyorum. Son derece acemiyim. Lastik kısmını 100 ilmek 4 numarayla tam 6 kez söküp tekrar ördüm. Şuan sinirim had safhada. Yalnız bi baktım bunun delikleri biraz büyük olmuş. Peki şimdi ben lastik kısmını 4le bitirsem kazağın modeline 3 numarayla başlayabilir miyim???Lütfen cevap verin noooolur yoksa uyuyamam ben bu gece. (Şaka şaka zaten normalde sabaha kadar uyumuyorum ben:D)

Canım aslında ipin çok ince sanıyorum acemiysen yanlış ip seçmişsin bitmez o kazak :) lastik daha ince şiş ile yapılır sonradan istersen yarım numara büyütürsün şişi.

Canım aslında ipin çok ince sanıyorum acemiysen yanlış ip seçmişsin bitmez o kazak :) lastik daha ince şiş ile yapılır sonradan istersen yarım numara büyütürsün şişi.

o zaman anladığım kadarıyla lastikten sonra şişin numarası büyütülebilir ama küçültülmez doğru mu:(((

o zaman anladığım kadarıyla lastikten sonra şişin numarası büyütülebilir ama küçültülmez doğru mu:(((

Bence olmaz öyle ama sen şöyle yap başladım küçükle devam edeceğim diyorsan her iki yandan ilmek arttır en az 5 er tane her sırada bir biryandan bir biryandan olsun öyle geç ince şişe :) yapılan herşey güzeldir.

Son düzenleme:
Bence olmaz öyle ama sen şöyle yap başladım küçükle devam edeceğim diyorsan her iki yandan ilmek arttır en az 5 er tane her sırada bir biryandan bir biryandan olsun öyle geç ince şişe :) yapılan herşey güzeldir.

valla doğru dediniz şimdi gözümde canlandırdım da lastik zaten geniş oluyo ben ince şişe geçersem iyice bol durur alt tarafı. Ben nasılsa 3 satır ancak örebildim en iyisi tekrardan başlamak.. Bu kazak bu sene bitmez sanırım ipim de ince zincir ip denilenlerden benim neyime ince ip:S cevabınız için teşekkür ederimm bu arada

valla doğru dediniz şimdi gözümde canlandırdım da lastik zaten geniş oluyo ben ince şişe geçersem iyice bol durur alt tarafı. Ben nasılsa 3 satır ancak örebildim en iyisi tekrardan başlamak.. Bu kazak bu sene bitmez sanırım ipim de ince zincir ip denilenlerden benim neyime ince ip:S cevabınız için teşekkür ederimm bu arada

Canım sen o ipten atkı yada şal yap boşver kazağı hevesini kaçırma hiç :) Kolay biter hemde elin alışır sevgiler kolay gelsin.

Back
X