Örgü Örgü hakkında acil bir sorum var

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Bakalım kaç kişi cevap verebilecek. KKnın maharetli bayanlarına bir sorum var Kazak örüyorum. Son derece acemiyim. Lastik kısmını 100 ilmek 4 numarayla tam 6 kez söküp tekrar ördüm. Şuan sinirim had safhada. Yalnız bi baktım bunun delikleri biraz büyük olmuş. Peki şimdi ben lastik kısmını 4le bitirsem kazağın modeline 3 numarayla başlayabilir miyim???Lütfen cevap verin noooolur yoksa uyuyamam ben bu gece. (Şaka şaka zaten normalde sabaha kadar uyumuyorum ben)

Canım aslında ipin çok ince sanıyorum acemiysen yanlış ip seçmişsin bitmez o kazak :) lastik daha ince şiş ile yapılır sonradan istersen yarım numara büyütürsün şişi.

Canım aslında ipin çok ince sanıyorum acemiysen yanlış ip seçmişsin bitmez o kazak :) lastik daha ince şiş ile yapılır sonradan istersen yarım numara büyütürsün şişi.

o zaman anladığım kadarıyla lastikten sonra şişin numarası büyütülebilir ama küçültülmez doğru mu((

o zaman anladığım kadarıyla lastikten sonra şişin numarası büyütülebilir ama küçültülmez doğru mu((

Bence olmaz öyle ama sen şöyle yap başladım küçükle devam edeceğim diyorsan her iki yandan ilmek arttır en az 5 er tane her sırada bir biryandan bir biryandan olsun öyle geç ince şişe :) yapılan herşey güzeldir.

Son düzenleme:

valla doğru dediniz şimdi gözümde canlandırdım da lastik zaten geniş oluyo ben ince şişe geçersem iyice bol durur alt tarafı. Ben nasılsa 3 satır ancak örebildim en iyisi tekrardan başlamak.. Bu kazak bu sene bitmez sanırım ipim de ince zincir ip denilenlerden benim neyime ince ip:S cevabınız için teşekkür ederimm bu arada

Canım sen o ipten atkı yada şal yap boşver kazağı hevesini kaçırma hiç :) Kolay biter hemde elin alışır sevgiler kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…