• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgüde acemiseniz ;çok basit bebek yeleği...

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
30nisan2009052s.jpg

bu modelde yaka eklendi...

http://img152.imageshack.us/content.php?page=done&l=img152/5215/30nisan2009054.jpg&via=mupload

yaka yapamam diyorsanız zincirden ip örebilir yada kurdele takabilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
delikafadulden delikafadulden çooook guzel olmuşlar hayatım. gerçektende çok basit yapılabilecek modeller, hatta uzerine basit iğne tekniğiyle cici cici nakışlar yapılabilir anladın sen onu yerimseniben

delikafadulden delikafadulden çooook guzel olmuşlar hayatım. gerçektende çok basit yapılabilecek modeller, hatta uzerine basit iğne tekniğiyle cici cici nakışlar yapılabilir anladın sen onu yerimseniben

hihihihi anladım ben onu.. denerim olmazsa....çok iyi nakış işlerim biliyorsun....hihihihihi kaydirigubbakcemile3

ewet tatlım iyi fikir.... ben bir deneyeyim..
çok pis nakış işlerim biliyorsun...:jeyyar:

ayy hurrem sende harikasın yaa :asigim: ellerine ve emeğine sağlık..bkması bile böle şeylere çok gusel..

ellerine emeğine sağlık hürremciğim a.s.
2 halide çok güzel olmuş hemde basit ve çok kolay :1rolleyes:

hürreeemm şekerim ii hoş kolay görünüyo da..hani acemiler yapıcak ya accık anlatsan:)) kaç ilmek başlıyım kaç numaraynan örüym bi de kolda oyuntu filan?? ayh çok sordum demi..ama napiim yawruşuma bişeycik de ben öriym diyorum etrafımda sorcak kimsem yok..yakasız olan çok sewimli olmuş ben de örmek istiyorumm:))

ellerine emeğine sağlık hürremciğim a.s.
2 halide çok güzel olmuş hemde basit ve çok kolay :1rolleyes:

ewet tatlım çok basit ve çabucak bitiyor....bende yaparken hiç anlamadım hızımı alamayıp 2 tane ayrı vrsiyonunu yaptım keşke renklerini farklı yapsaymışım diye şimdi düşünüyorum... ama oldu artık bidahakine inşallah...a.s

hürreeemm şekerim ii hoş kolay görünüyo da..hani acemiler yapıcak ya accık anlatsan:)) kaç ilmek başlıyım kaç numaraynan örüym bi de kolda oyuntu filan?? ayh çok sordum demi..ama napiim yawruşuma bişeycik de ben öriym diyorum etrafımda sorcak kimsem yok..yakasız olan çok sewimli olmuş ben de örmek istiyorumm:))

arkayı 60 ilmek başladım..ön sırada sadece haorşo ördüm arka sırada 3 haroşo 1 düz ördüm...koltuk altına yani robaya gelene kadar bu böle devam etti... koltuk altına gelince....arka sırada 3 haroşoyu ör 1 düz ilmeği eksilt... bölece kendiliğinden toplanıyor..sonra yukarı kadar ör.. omuzlar için 12 ilmek bırak ve yaka kesyani ense olacak..
önleri 35 er ilmek başladım aynı mantıl yaptım ama ön tarafta 5 er tane haroşo düğme kısmı için ördüm resimde incele fark edeceksin... yakayıda önce 8 ilmek sonra 2-1-1 diye 12 ilmeğe kadar eksilttim...ister yaka tak ister ip yada kurdele yap... 3 tanede düğme gerekiyor... takıldığın yer olursa yaz hemen yanıtlarım...a.s......

arkayı 60 ilmek başladım..ön sırada sadece haorşo ördüm arka sırada 3 haroşo 1 düz ördüm...koltuk altına yani robaya gelene kadar bu böle devam etti... koltuk altına gelince....arka sırada 3 haroşoyu ör 1 düz ilmeği eksilt... bölece kendiliğinden toplanıyor..sonra yukarı kadar ör.. omuzlar için 12 ilmek bırak ve yaka kesyani ense olacak..
önleri 35 er ilmek başladım aynı mantıl yaptım ama ön tarafta 5 er tane haroşo düğme kısmı için ördüm resimde incele fark edeceksin... yakayıda önce 8 ilmek sonra 2-1-1 diye 12 ilmeğe kadar eksilttim...ister yaka tak ister ip yada kurdele yap... 3 tanede düğme gerekiyor... takıldığın yer olursa yaz hemen yanıtlarım...a.s......

saol hayatımm..üşenmemiş tekerr tekerr anlatmış..du bakiim deniyim..en kötü ihtimal robaya gelince bırakırım annem ankaraya gelince ona sorarım gösterir:)) ilkmek eksiltmeymiş ilik yapmakmış,ayhh bunlar atkı örerken yoktu yaakaydirigubbakcemile3 canım benim eline emeğine sağlık..çok mersi..

Canım çok cici olmuş bunlarrr eline sağlık iyi günlerde giysin inş. Bende bilmiyorum örgü annem ve arkadaşlar yapıyo bişiler :utangac::utangac:

hürremim yine çok cici şeyler yapmışsın. senin bebiş cicilerle gezicek hep. bebğin kız olacaktı değil mi canım

saol hayatımm..üşenmemiş tekerr tekerr anlatmış..du bakiim deniyim..en kötü ihtimal robaya gelince bırakırım annem ankaraya gelince ona sorarım gösterir:)) ilkmek eksiltmeymiş ilik yapmakmış,ayhh bunlar atkı örerken yoktu yaakaydirigubbakcemile3 canım benim eline emeğine sağlık..çok mersi..

ayyy tatlım tabi anlatıcam yeterki yardımcı olabileyim....:utangac:

eline sağlık canım çok güzeller, ayrıntılı yapılışını yazman ayrıca güzel teşekkürlerrrrrr

Back
X