Bakırköy yaşar hastanesi Dr. ORHAN SANİSOĞLU yaptı ameliyatımı hiç begenmedim sonucu,ayrıca hastane hijyen değil ve çalışanlar son derece acemi!! Ucuz olsun diye düşünmeyin işin uzmanlarıyla görüşün. Sorusu olan yazabilir.
Benim de bir arkadaşım Orhan beye yaptırmıştı hem uygun fiyatlı hemde çok iyi olmuştu. Doktor hakkında yorumlarada baktım netten araştırdım,bende düşünüyordum kesinlikle Orhan beye gitmeliyim diye ama ( an itibariyle vazgeçtim
Fiyat uygun evet bende o yüzden yaptırdım deviasyon ve estetik yaptı nefes almam çok rahatladı ama görüntü kötü burun deliklerim çok küçüldü sağ ve sol tarafta gözle görünen fark var, ilgi alaka yok, hijyen çok kötü. Ama gördügüm güzel yapılmış burunlarda var onları referans alıp yaptırdım pişmanım işin şansa kalıyo yani
Bu biraz şans meselesi galiba canım çok iyi doktorlarda da şikayet eden oluyor benim bı arkadaşım da çok kötü bı doktora estetik ameliyat olmuştu ama durumdan çok memnun kaldi
Benim de bir arkadaşım Orhan beye yaptırmıştı hem uygun fiyatlı hemde çok iyi olmuştu. Doktor hakkında yorumlarada baktım netten araştırdım,bende düşünüyordum kesinlikle Orhan beye gitmeliyim diye ama ( an itibariyle vazgeçtim
merhaba kızlar evim bakırköyde olduğu için estetik konusunda araştırma yaparken Orhan beyle de görüşmüştüm. Bizim komşu da onda ameliyat olmuştu ve gayet memnun. Benim bir ameliyathane hemşiresi arkadaşımın tavsiyesi ile ben Aile hastanesindeki dr. İlhan Eğilmez'e ameliyat olmaya karar verdim gibi. Fakat görüşmeleride beni en çok etkileyen doktorlardsn biri de orhan bey olmuştu. Bir başarısızlıkta hemen adamı asmayın
Bakırköy yaşar hastanesi Dr. ORHAN SANİSOĞLU yaptı ameliyatımı hiç begenmedim sonucu,ayrıca hastane hijyen değil ve çalışanlar son derece acemi!! Ucuz olsun diye düşünmeyin işin uzmanlarıyla görüşün. Sorusu olan yazabilir.
Bu degerlendirmeyi yapmakta cok gec kaldigimi dusunsemde belki bundan sonraki hastalarinin hata yapmalarini engellemek icin kendimi bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda hissediyorum. 2016 yilinda arkadasimin onerisi uzerine arastirmaya gerek gormeden (guvenerek) Orhan Sanisoglu'nu burun ameliyati ile ilgili konusmak icin gorusmeye gittim. Kemerli bir burnum vardi. Gorusmenin ilk gununde beni ikna etti ve ameliyata aldi. Bandajlar acildiktan ve bir sonra ki kontrolun sonrasinda yurtdisina ciktim. Ameliyattan sonra uzun sure burnum araliklarla kaniyordu ve sekli oturmaya basladiginda korkunc bir burunla karsilastim. Yanlari ince ve duzgun olan burnum daha genis ve yamuktu! Ama tesekkur etmem gerekiyor sanirim kemer yoktu artik! 2018 de Turkiye'ye 2 haftaligina ailemi ziyarete gittigimde, kontrole ve memnuniyetsizligimi dile getirmek icin kendisini gormeye 'Ozel Yasar Hastanesi'ne gittim. Bana 'Evet olmamis, hemen duzeltelim' dedi. Sanki bahsettigi oyun hamuruymus gibi! Ve tekrar ayni gorusme gunu beni amelitaya aldi. Tekrar odeme yaptim! Tekrar ayni acilari cektim! Ustelik 2 haftaligina ailemi gormeye gelmistim ve yatarak gecirdim zamanimi. Bandajlar acildiktan sonra geri donmeden tekrar bir kontrol yapildi ve geri dondum. Simdi 2. ameliyatin uzerinden tam 3,5 yil gecti Tr'yi ziyaret edemedim ve kendisine maalesef icimde biriken sinirimi dile getiremedim. Burnumun profilden sekli yamuk, siskin ve esit degil kirik gibi gorunuyor!!! Geriye kalan dikis izlerini saymiyorum bile.. 3.bir ameliyat icin gercekten ne gucum ne de inancim kaldi ama burnuma her baktigimda mutsuz oluyorum. 2 kez yapilmis bir burum degil 2 kez bozulmus bir burun birakti kendisi bana ve bu yuzden lutfen ama lutfen ARASTIRIN, gerekiyorsa bir baskasina daha fazla para odeyin burnunuz icin ama Orhan Sanisoglu'na burun ameliyati icin GITMEYIN!!!!