D dersec24 Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 2 0 6 39 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dersec24 #1 herkese merhaba ben orhangazide zeytin tıpa gidiyorum doktoum hasan bayar doğumda neler lazım oluyor doktordan memnun olan var mı
herkese merhaba ben orhangazide zeytin tıpa gidiyorum doktoum hasan bayar doğumda neler lazım oluyor doktordan memnun olan var mı
S saselima Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 4 0 86 Bursa 4 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dersec24 #2 dersec24 .!.: herkese merhaba ben orhangazide zeytin tıpa gidiyorum doktoum hasan bayar doğumda neler lazım oluyor doktordan memnun olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben iki dogumumuda Hasan beyde yaptım ikisi de normaldi ve ikisindede Hasan bey bizzat başındaydı hemşire ve ebelerde çok ilgililer ben tavsiye ederim çok doktora gittim Hasan bey içlerinde gerçekten en iyisi
dersec24 .!.: herkese merhaba ben orhangazide zeytin tıpa gidiyorum doktoum hasan bayar doğumda neler lazım oluyor doktordan memnun olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben iki dogumumuda Hasan beyde yaptım ikisi de normaldi ve ikisindede Hasan bey bizzat başındaydı hemşire ve ebelerde çok ilgililer ben tavsiye ederim çok doktora gittim Hasan bey içlerinde gerçekten en iyisi