Oriflame satış temsilcisi olmak isteyenler buraya

CanoDemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
12
2
3
34
Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve cok beğendim. Ben bir oriflame danışmanı yim yaklaşık 4 aaydır falan. Arkadaşlar oriflame ne ki aman diyip hafife almayın ilk önceleri bende öyleyim ama çevremde çok başarılı olan insanlar gördükçe oriflame banada çok mantıklı geldi ve üye oldum . Arkadaşlar bnm görünce 6 ayda direktör oldu avrupa tatili kazandı hemde 10 gün 1 ooo dolar ödül kazandı ve şuanda 2500 tl maaş alıyo. Sizcede bunlar çok güzelddeğilmi neden sizde onlar gibi olamayasinizki ? Tek yapmanız gereken ilk olarak üye olmak ve üyeler toplamak lütfen hafife almayınız. .. Ayrıca siparis ettiğiniz ürünler size yüzde 30 indirimli gelcek . Örneğin 25 liralık ürünün size geliş fiyati 19 liradir. Üye olmak isteyen arkadaşları bekliyorum ben antalyada yim ama türkiyenin her yerinden üye olabilirsiniz ...

="CanoDemir, post: 37912329, member: 639428"]Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve cok beğendim. Ben bir oriflame danışmanı yim yaklaşık 4 aaydır falan. Arkadaşlar oriflame ne ki aman diyip hafife almayın ilk önceleri bende öyleyim ama çevremde çok başarılı olan insanlar gördükçe oriflame banada çok mantıklı geldi ve üye oldum . Arkadaşlar bnm görünce 6 ayda direktör oldu avrupa tatili kazandı hemde 10 gün 1 ooo dolar ödül kazandı ve şuanda 2500 tl maaş alıyo. Sizcede bunlar çok güzelddeğilmi neden sizde onlar gibi olamayasinizki ? Tek yapmanız gereken ilk olarak üye olmak ve üyeler toplamak lütfen hafife almayınız. .. Ayrıca siparis ettiğiniz ürünler size yüzde 30 indirimli gelcek . Örneğin 25 liralık ürünün size geliş fiyati 19 liradir. Üye olmak isteyen arkadaşları bekliyorum ben antalyada yim ama türkiyenin her yerinden üye olabilirsiniz ...[/QUOTE]
Ayrica arkadaşlar sorusu olanlarda sorabilir :)

Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve cok beğendim. Ben bir oriflame danışmanı yim yaklaşık 4 aaydır falan. Arkadaşlar oriflame ne ki aman diyip hafife almayın ilk önceleri bende öyleyim ama çevremde çok başarılı olan insanlar gördükçe oriflame banada çok mantıklı geldi ve üye oldum . Arkadaşlar bnm görünce 6 ayda direktör oldu avrupa tatili kazandı hemde 10 gün 1 ooo dolar ödül kazandı ve şuanda 2500 tl maaş alıyo. Sizcede bunlar çok güzelddeğilmi neden sizde onlar gibi olamayasinizki ? Tek yapmanız gereken ilk olarak üye olmak ve üyeler toplamak lütfen hafife almayınız. .. Ayrıca siparis ettiğiniz ürünler size yüzde 30 indirimli gelcek . Örneğin 25 liralık ürünün size geliş fiyati 19 liradir. Üye olmak isteyen arkadaşları bekliyorum ben antalyada yim ama türkiyenin her yerinden üye olabilirsiniz ...

Beni de üye yapar mısınız? İstanbul'dayım ama.

Nonu bna özelden msj at Arim üye yapayım seni nerde olursan ol farketmez cnm

Üye toplamak, referans numarası, iletişim bilgisi paylaşmak, satış yapmak yasaktır.

Back
X