• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflamedaki siyh rugan çanta

cansuery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
545
0
46
Ankara
oriflame'mın 13. katalogundaki siyah rugan çanta stoklarda bitmiş =(((((((:14::14::14::14::14::58:
sayfa 28de.

günlerdir onu bekledim 6 aralık gelsin diye fatura ödememde sorun çıktı mecburen bugün yapmk zorunda kaldımm veee tam siparişi veriyodum kii bi gördüm stokda yok..
offff kafayı yicemm çok istemiştim.. sözlümde çok beğenmişti kendimi bununla motive mutlu etmiştimm...
zatn bugnlerde herşeye ağlıom buna da ağladım gereksizde olsa..
off offf
bi çanta alayım dedimm oda olmadıı =(:43::43::43::43::43::43:

oriflame'mın 13. katalogundaki siyah rugan çanta stoklarda bitmiş =(((((((:14::14::14::14::14::58:
sayfa 28de.

günlerdir onu bekledim 6 aralık gelsin diye fatura ödememde sorun çıktı mecburen bugün yapmk zorunda kaldımm veee tam siparişi veriyodum kii bi gördüm stokda yok..
offff kafayı yicemm çok istemiştim.. sözlümde çok beğenmişti kendimi bununla motive mutlu etmiştimm...
zatn bugnlerde herşeye ağlıom buna da ağladım gereksizde olsa..
off offf
bi çanta alayım dedimm oda olmadıı =(:43::43::43::43::43::43:

ben de avondan bi renkli deriden çanta beğenmiştim. off çok güzeldi. ama sipariş verdiğim kişi isteyecekken bakkmış stoklarda yok.
ben de yolda bi kadın gördüm o çantayı almış takmış. gözüm kaldı resmen. off çok güzeldi...

arkadasim allah baska dert vermesin...
bir derdim var bölümünde ki diger konulari oku o zaman dert ettigin seyin aslinda dert olmadigini anlayacaksin...

arkadasim allah baska dert vermesin...
bir derdim var bölümünde ki diger konulari oku o zaman dert ettigin seyin aslinda dert olmadigini anlayacaksin...

herkesin bi derdi vardır benmde var bundan önemli sorunlarım. hatta bu bi sorun bile değil ama şuan üzüldüğüm ve paylaşmak istediğim bişey..
diğer dertleride biliyorum rabbim dermansız dert vermez kimseyi zorda koymasın inşllh..
anlık bi paylaşım bnimkisi ve belkide biri bana yardımcı olabilir. biri satar ben alırım ona da parasını veririm.
zatn duygusal günler geçirdiğimi ve gene ağlamama bahane olduğunu konumda anlatmaya çalışmıştım..
umarım başka kimse yanlış anlamaz.
ve evett o çanta stokda yokkk =(( siyah rugan ayakabılarımla hayal kurmuştum...
sözlümün yemin törenine giderken takarım diye düşünmüştümm =((

gitti gidiyordan alabilirsin avon ve oriflame ürünleri satılıyor, bir bak istersen çantada vardır mutlaka.

Alışveriş bölümüne açsaydınız keşke konuyu yada oriflame satış görevlilerinin oraya.
dalga geçer gibi olmuş onca can acıtıcı konunun içinde..

Alışveriş bölümüne açsaydınız keşke konuyu yada oriflame satış görevlilerinin oraya.
dalga geçer gibi olmuş onca can acıtıcı konunun içinde..

bence de gereksiz ve abes buldum...

en büyük derdiniz bu olur umarım Beterin beteri var..

ben aldım güzel çanta..
göztepede var şirkette pazartesi gidipp 2 tane daha alıcam sende ordan alabilrsin bu kadar çok istiyosan

Ben olsam o cantayi napar eder bulur alirim eve gelince duvardan duvara vurup parcalarim bana neler yasattin diye.Allah baska dert vermesin...

Bence Allah sana "gercek" bir dert verecek su anki haline sukretmen icin o zaman canta icin uzulmenin ne kadar yersiz oldugunu goreceksin.

Back
X