Asortie bun@luzumvar.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 9.319 604 448 40 7 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #1 oriflame ürünlerinde sorun yaşayan varmı arkadaşlar herkes bişe söylüyor ben memnunum ama sizden de duymak isterim:1no2:
oriflame ürünlerinde sorun yaşayan varmı arkadaşlar herkes bişe söylüyor ben memnunum ama sizden de duymak isterim:1no2:
esma79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2007 29 0 86 46 İstanbul 26 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #2 Ben uzun zamandır çeşitli ürünlerini kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Oldukça memnunum.
SreCa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2007 818 2 96 36 Diğer 26 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #3 ürünleri güsel gayet iyide özellikle parfüm lipstick ve allıklarındn cok memnunum ama el kremlerini beyenmiyorum sadece cok hosuma gitmiyo
ürünleri güsel gayet iyide özellikle parfüm lipstick ve allıklarındn cok memnunum ama el kremlerini beyenmiyorum sadece cok hosuma gitmiyo
glfrruzgar Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 42 0 86 41 İstanbul 26 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #4 bende bıcok urununu kullandım hıcbısorununu gormedım
çiçeksel Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 49 1 86 İstanbul 13 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #5 ben oriflamedan memnunum çok. bitkisel olduğu için de ayrıca memnunum. özellikle kalem şeklinde eyeliner aldım. cildim çok yağlı olmasına ve makyaj tutmamasına rağmen hiç aktığını görmedim. tek sorun bazı ürünleri katalogta göründüğü gibi olmuyor. çok küçük oluyorlar.
ben oriflamedan memnunum çok. bitkisel olduğu için de ayrıca memnunum. özellikle kalem şeklinde eyeliner aldım. cildim çok yağlı olmasına ve makyaj tutmamasına rağmen hiç aktığını görmedim. tek sorun bazı ürünleri katalogta göründüğü gibi olmuyor. çok küçük oluyorlar.
bersu Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2007 1.166 3 681 Hatay 8 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #6 ben de el kremini kullanıyorum.Çok memnunum.Sürünce yağlı el kremlerinin yaptığı gibi elimi terletmiyor,ben de o yüzden severek kullanıyorum.
ben de el kremini kullanıyorum.Çok memnunum.Sürünce yağlı el kremlerinin yaptığı gibi elimi terletmiyor,ben de o yüzden severek kullanıyorum.
G göçmen Ziyaretçi 17 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Asortie #7 fiatları pahalı geldi, sadece ben.... değil diğer arkadaşlarım da aynısını söylüyor.biz avonu tercih ediyoruz ve 2-3 taksit bile yapıyo danışmanımız
fiatları pahalı geldi, sadece ben.... değil diğer arkadaşlarım da aynısını söylüyor.biz avonu tercih ediyoruz ve 2-3 taksit bile yapıyo danışmanımız