Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yekta önderi duymuştum iyi bir doktor olduğu söyleniyor. doğumuda vatan hastanesinde yaptırıyormuş, vatan hastanesinin durumu nasıl acaba? hijyen odalar vs.
kızım 7,5 aylık oldu.Ben doktorumdan da hastaneden de memnundum. Hemşireler çok ilgiliydi. 3 senedir Çorludayım.Çorlu daki tek sıkıntım doğru düzgün yeşil alan, park vs yerlerin olmaması. Hertaraf taş bina. Kızımla gezmeye çıksam nereye gidceğimi şaşırıyorum.Çarşıyı, alışveriş merkezini dolaşmakta hiç açmıyo beni açıkçası. Var mı tavsiyesi olan.
slm kızlar kesinlikle yekta beyi tavsiye etmem beni 9 ay oyaladı rahim filmimde sorun olduğunu göremedi arkadaşlarımdan hamileliği boyunca paraları aldı doğum olduğu gün gelmedi hiç tanımadığı bir doktor doğumunu yaptırdı. kaç kişiyi yarı yolda bırakmış . Eskiden iyi diyorlardı şimdi adam paraya doymuş uğraşmıyor.
ben kesinlikle orhan ateşer'i tavsiye ederim
kızlar bende yeni hamile olduğumu öğrendimde..çorludayım 4 aylığına orhan ateşeri önermişsiniz ama fiyatı ne kadar..bilip gideyim bide tahlil falan olduğunda nerede yaptırıyor..yardım ederseniz sevinirim hihoyyyt