orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Arkadaşlar;
Aranızda Çorluda oturup orda doğum yapacak olan kimse varmı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapacaksınız.

Merhaba canım. Ben de Çorlu'da oturuyorum. Biz de eşimle çoçuk düşünüyoruz artık. Korunmayı bıraktık. Önceden bir kadın doğum uzmanına görünmek istiyorum ama doktor için karar veremedim. Sen hangisine gidiyorsun acaba?? Memnun musun

selam mesajını geç gördüm kusura bakma. Ben Orhan Ateşer e gittim.Vatanda doğum yaptırıyo. Biraz pahalı ama iyi doktor. Yarımsaat bakardı ultrasonda. Bir de cd ye çekip veriyo bebeişin hareketlerini. Çokta memnun kaldım. Hastanede çalışmıyo ama sadece doğumlar orda yaptırıyo.. Muayenehanesi Küçükler pasajında.

merhaba
bende çorluda yaşıyorum, şifa hastanesine gidiyorum, dilber karkınere.. ama yeterince tatmin edici değil. burada çevremde yok, 7 aydır buradayım. o yüzden istanbulda bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

merhaba kızlar
ben vatan hastanesinde calısıyordum eskiden
nükhet türkmenavşar ı öneririm cok iyi bir dr
birde yekta önder var vatan hastanesinin tam karsınında polikliniği corluda bir numara kadın doğumcu ama fiyatı biraz yüksektir
ama sakın nilüfer atalay a gitmeyin tavsiye etmem

evet yekta önderi duymuştum iyi bir doktor olduğu söyleniyor. doğumuda vatan hastanesinde yaptırıyormuş, vatan hastanesinin durumu nasıl acaba? hijyen odalar vs.

vatan hastanesinde sedat by.e gidiyorum ve çok memnunum.
ilk hamileliğim olduğu için aklımda bir çok soru vardı ve güvenebileceğim bir doktor olsun istiyordum.CADIARZU
şimdi okadar rahatım ki sedat by.i tavsiye edebilirim.hihoyyyt

kızlar bu arada madem ki çorluda oturuyoruz burdan birbirimizle fikir alışverişi yapabiliriz.
bebeğimiz için nerden neler alıyoruz vs...:emir_bebek:

kızım 7,5 aylık oldu.Ben doktorumdan da hastaneden de memnundum. Hemşireler çok ilgiliydi. 3 senedir Çorludayım.Çorlu daki tek sıkıntım doğru düzgün yeşil alan, park vs yerlerin olmaması. Hertaraf taş bina. Kızımla gezmeye çıksam nereye gidceğimi şaşırıyorum.Çarşıyı, alışveriş merkezini dolaşmakta hiç açmıyo beni açıkçası. Var mı tavsiyesi olan.

kızım 7,5 aylık oldu.Ben doktorumdan da hastaneden de memnundum. Hemşireler çok ilgiliydi. 3 senedir Çorludayım.Çorlu daki tek sıkıntım doğru düzgün yeşil alan, park vs yerlerin olmaması. Hertaraf taş bina. Kızımla gezmeye çıksam nereye gidceğimi şaşırıyorum.Çarşıyı, alışveriş merkezini dolaşmakta hiç açmıyo beni açıkçası. Var mı tavsiyesi olan.

Merhaba arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için çok teşekküler. şu anda 3 aylık hamileyim. Biz bayağı araştırdık Dr.Orhan Ateşer'e karar verdik. Kesinlikle çok memnunum. Belki diğer dr.a göre biraz pahalı ama çok ilgileniyor. Doğum vatan hast.de olacakmış. Eylülüm demek ki doğum yapmışsın çoktan, kızın büyümüş bile. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Alışveriş içi tavsiye sorarsan Tekira'ya gidelim dedik bayramda. Ne kalabalık, Çok büyük ama eh işte. Yeşillik alan için gerçekten hiç tavsiyem yok. Ben Trabzon'luyum ve buralar bana çok çorak geliyor. :enbuyukkk:

Bende dorktor seçmekte zorlananlardanım, Dr Orhan Ataşer ve Dr Yekta Önder için çook memnunuz ama pahalı demişsiniz.Muayene ücretleri ne kadar?

Kızlar Merhaba.
Bana Orhan Ateşer hakkında bilgi verir misiniz?
Orhan Bey nasıl bi doktor???

Son düzenleme:
slm kızlar kesinlikle yekta beyi tavsiye etmem beni 9 ay oyaladı rahim filmimde sorun olduğunu göremedi arkadaşlarımdan hamileliği boyunca paraları aldı doğum olduğu gün gelmedi hiç tanımadığı bir doktor doğumunu yaptırdı. kaç kişiyi yarı yolda bırakmış . Eskiden iyi diyorlardı şimdi adam paraya doymuş uğraşmıyor.
ben kesinlikle orhan ateşer'i tavsiye ederim

slm kızlar kesinlikle yekta beyi tavsiye etmem beni 9 ay oyaladı rahim filmimde sorun olduğunu göremedi arkadaşlarımdan hamileliği boyunca paraları aldı doğum olduğu gün gelmedi hiç tanımadığı bir doktor doğumunu yaptırdı. kaç kişiyi yarı yolda bırakmış . Eskiden iyi diyorlardı şimdi adam paraya doymuş uğraşmıyor.
ben kesinlikle orhan ateşer'i tavsiye ederim

Sağol bizi bilgilendirdiğin için.
Bende Orhan Beye gitmek istiyorum.

kızlar bende yeni hamile olduğumu öğrendimde..çorludayım 4 aylığına orhan ateşeri önermişsiniz ama fiyatı ne kadar..bilip gideyim bide tahlil falan olduğunda nerede yaptırıyor..yardım ederseniz sevinirim hihoyyyt

kızlar bende yeni hamile olduğumu öğrendimde..çorludayım 4 aylığına orhan ateşeri önermişsiniz ama fiyatı ne kadar..bilip gideyim bide tahlil falan olduğunda nerede yaptırıyor..yardım ederseniz sevinirim hihoyyyt

Orhan Beyin muayene ücreti 100 TL
ama tahlilleri nerde yaptırdığını bilmiyorum
Kendisi doğumları Vatan Hastanesinde yapıyo
tahlilleri de orda yaptırır herhalde
Ben ona 1 kere gittim ve kendisi kesinlikle paragöz biri değil ve çok iyi biri.

merhaba :))
ben yeni üyeyim ve ilk forum yazım hayırlı olur inş :))))

kızlar şu an hamileliğimin 8. ayındayım. orhan ateşer in hastalarından biriyim ve kesinlikle tavsiye ederim. yekta bey ile ilgili yazdıklarınızı ben bikaç yerden daha duyduğum için onu tercih etmemiştim ve iyi de yapmışım. tahliller için şifa laboratuarı var yine cumhuriyet meydanında orayı tercih ediyor. fiyatları çok uygun temiz ve düzgün bir yer ayrıca zamanında da sonuçları alabiliyorsunuz.
hastane konusu açıkçası beni de endişelendiriyor, hijyeni ve hemşirelerin ilgisi konusunda çokta hoş olmayan duyumlar aldım ama henüz bir bilgim yok
vatan hastanesinde kalmış olan varmı aranızda ???

Son düzenleme:
çorlu da aclan çelep hakkında kötü birşey duyan var mı ya da giden var mı?? nasıl olduğu konusunda birşeyler söyleyebilr misiniz?

kızlar bende vatanı düşünmeye başladım eski doktorumu bırakıcam memnun değilim bi soru sorunca tersliyor hemen normal istiyorum hangi doktoru önerirsiniz ve vatanda doğum ne kadar olur emekli sandığım var

Back
X