orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

merhaba ben hamile değilim ama kadın hastalıkları için dr arıyorum reyap ta ki drlardan memnun musunuz bir e diğer hastanelere göre daha pahallı diyorlar çok fark var mı ?

bende tekirdağdayım reyapta levent dumana gidiyorum.bi sıkıntım yok memnunum .sanırım tekirdağda genesis var ben oraya hiç gitmedm abdullah beyde doğum yapan bi arkadaş tavsiye etmişti

levent beyi çok duydum.
insana yaklaşımı fln nasıl güven vermesi çok önemli bir de reyap diğer hastanelere göre daha pahallı diyorlar pek ilgilenilmiyor dyenler var kafam çok karışık bu yüzden önyargılı davraıyorum sanırım reyap a karşı

levent beyi çok duydum.
insana yaklaşımı fln nasıl güven vermesi çok önemli bir de reyap diğer hastanelere göre daha pahallı diyorlar pek ilgilenilmiyor dyenler var kafam çok karışık bu yüzden önyargılı davraıyorum sanırım reyap a karşı

bilmiyorum canım ben muayene olup çıkıyorum hastaneden.doktorumda biraz ciddi birisi ama sıkıntım yok.doğum ne kadar bilmiyorum ama hastane çok güzel duruyor.

merhaba bende ilk hamilelğimde orhan ataşere gittim fakat başlarda çok iyidi güler yüzlü biri ama devamlı bebekle ilgileniyo güzel bişey ama bizde annedeki sorunu göremedi ve bebeğimiz erken doğumdan kaybettik maalesef..size tavsiyem çalışan biriyseniz eğer kesinlikle hastane anlaşmalı bir yere gidin ve dunyanın parasını veripte paranızla rezil olmayın derim düzgün giden hamilelikte çok iyi kendisi fakat sorunlu hamilelikleri çözemiyo yada üstüne düşmüyo bence.. şimdi toygun beye gidiyorum inşallah böyle sorunlarla karşılaşmam..

merhaba bende ilk hamilelğimde orhan ataşere gittim fakat başlarda çok iyidi güler yüzlü biri ama devamlı bebekle ilgileniyo güzel bişey ama bizde annedeki sorunu göremedi ve bebeğimiz erken doğumdan kaybettik maalesef..size tavsiyem çalışan biriyseniz eğer kesinlikle hastane anlaşmalı bir yere gidin ve dunyanın parasını veripte paranızla rezil olmayın derim düzgün giden hamilelikte çok iyi kendisi fakat sorunlu hamilelikleri çözemiyo yada üstüne düşmüyo bence.. şimdi toygun beye gidiyorum inşallah böyle sorunlarla karşılaşmam..

ne kadarlik hamilesin canim ?

benim doğumumu toygun bey yaptı,kendisinden memnun kaldım,ilgili ve çok nazik,tevsiye ederim,fakat vatan hastanesini asla tavsiye etmem,adeta bir çöplük..

Kızlar yorumları tek tek okudum zaten Levent bey ve Toygun bey arasında kalmıştım hala devam ediyor kararsızlığım ama sırf şu vatanın pisligi yüzünden reyap a gidecem sanırım doktorların ikisine de gittim ikiside güzel ilgileniyor ama Toygun bey sorarsan soyleyenlerden sanki biraz offff bi akıl bi yardım banaaa :((

Kızlar yorumları tek tek okudum zaten Levent bey ve Toygun bey arasında kalmıştım hala devam ediyor kararsızlığım ama sırf şu vatanın pisligi yüzünden reyap a gidecem sanırım doktorların ikisine de gittim ikiside güzel ilgileniyor ama Toygun bey sorarsan soyleyenlerden sanki biraz offff bi akıl bi yardım banaaa :((

toygun beyi herkes çok iyi diyor fakat herkeste vatan hastanesinin berbat oluşundan bahsediyor. ben reyap'a gidiyorum. vatan hastanesi yeni bir hastane açıyormuş, sözde yaz sonunda bitecekmiş ama eski hastaneyi'de kadın doğum olarak bırakacaklarmış. belki yeni hastanede de doğum yaptırılır şansına orada doğum yaparsın :49::46:

Merhaba arkadaşlar şifa hastanesine giden varmi ? Bestami özsoy'a randevu aldim ama nasil bi dr. Hic bilmiyorum
Reyap'ta bahar mert'e gittim 2 defa ama hic memnun kalmadim bida gitmicem ona

ben reyapta bahar hanma gidiyordum,memnundum kendisinden hastanede temiz,fakat normal doğum hiç yapmıyorlarmış,doğuma birkaç gun kala hastayı arayıp doğuma çağrıyorlarmış,korkarım ki para için insanların yapmıycağı yok,
2 hafta önce çorlu devlet hastanesine gittim,memhmet haliloğlu,memnun kaldım kendisinden,reyapa gittiğmi söyledim ve sezaryan asla düşünmediğmi söyledim,devlet hastanesinde mecbur kalınmadıkça sezeryan doğum yapmıyoruz dedi dr..
kısmetse normal doğum yapıcağım devlette...:KK49:

merhaba petek hanımla ilgili aynı endişeleri ben de paylaşıyorum ikili tarama için gittiğimde kendisiyle konuştum cep telefonunu vermiyor. hastahane aracılığı ile bana ulaşacaksınız dedı hafta sonu da çorlu da olmuyormuş onun için hafta sonuna denk gelirse doğum başka arkadaşlar yardımcı olacak dedi:KK43: bende dr değiştirme kararı aldım 1 ay sonra 4 lü taramaya gidceğim büyük ihtimalle özlem hanıma gideceğim fakat herkes reyap ta normal doğum yaptırmıolar dedı bır bılgınız var mı

reyapta petek hanmdan kimse memnun deilmiş ama özlem hanmda aynısıymış,çoğu zaman hastanede yok zaten,ben bikez kontrole gittiğmde baharr hanma özlem hanm gelmemiş o gün özlem hanmın hastalarınada bahar hanm bakıyodu acaip yoğundu,vallahi şaşırdım kaldım...eyerki reyapa gideceksen bahar hanma git derim,çunku özlem hanm çok ilgisizmiş,ben bahar hanmdan çok memnundum fakat hastane olarak normal doğum yaptırmıyorumuş sezeryan uyguluyolarmış herkeze,onun için devlet hastanesine transfer oldum..

Kızlar bana sa yardım esin siz neler yaptınız peyek hanımı keainleştirmiştim ama gitmemi diyorsunuz reyap düşünüyordum açıkçası ya özel yaşam falan nasıl acaba :////

Kızlar bana sa yardım esin siz neler yaptınız peyek hanımı keainleştirmiştim ama gitmemi diyorsunuz reyap düşünüyordum açıkçası ya özel yaşam falan nasıl acaba :////
Ben reyap toygun beye gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve iyi bir insan. Düşük geçiriyorum ve hangi hastaneye gittiysem çocuk düşsün alalım die baktı ve bir gün yine sancım şiddetlenince tesadüfen toygun beye rastladım ve şuan bebeğim yaşasın diye elinden geleni yapıyor ve böyle 3 haftayı atlattık. Sana tavsiyem ona git muayene ücreti de fazla değil 60 tl ödüyorsun bence değer o insana

Konu üzerinden baya geçmiş ama cevap verirseniz çok sevinirim çok kararsız kakdim. Şuan vatana gidiyorum kontrole doğumu da orda yapmak istiyorum ama fiyat biraz fazla geldi maddi açıdan şu aralar okadar rahat değiliz. Doğuma devlete gitsem ilgilenirler mi bilmiyorum orda bi doktorum yok düzenli gittiğim napıcam bilmiyorum.

Back
X