Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
d- tamamen duygusal $
Mesela üretimi durdurup, geri dönüşümün yüz akı kese ya da karton poşetlere geçmiyoruz, parayla naylon satıyoruz.
yeri burası değil maalesef.
Konunun anafikrini anlamadım ben.
Madem ormanlar yanıyor, poşete para vermeyelim yine bi poşetlik malzemeyi üç poşete doldurup evde çöp poşeti olarak kullanalım mı diyorsunuz yoksa biz poşet alıyorsak ormanlar yanmasın mı diyorsunuz?
millet ormanları yakarken , yetişmiş ağaçları keserken , biz "çevreye destek"için naylon poşetleri 25 kuruşa alıyoruz.
a- saçma
b-komik
c-trajik
İşe yarıyor mu yarıyor. Tüm avrupada poşetler yıllardır paralıydı. Ben öncesinde de bez torba taşımaya çalışırken millet 3 parça ürüne 3 ayrı poşet kullanıyordu, şimdi bakıyorum sütü makarnayı kocalar elde, deterjanı hanım kızımız kucaklıyor.ağaçlar kesilirken yakılırken poşetin paralı olması zırvalık
Poşetin neden 25 kuruş olduğu belli çevreye çok duyarlı bir devletimiz var![]()
ormanların yakılmasına kesilmesine izin verirlerken poşeti paralı yapmaları ironik diyorum saçma
İşe yarıyor mu yarıyor. Tüm avrupada poşetler yıllardır paralıydı. Ben öncesinde de bez torba taşımaya çalışırken millet 3 parça ürüne 3 ayrı poşet kullanıyordu, şimdi bakıyorum sütü makarnayı kocalar elde, deterjanı hanım kızımız kucaklıyor.
Siz de ormanlarlardan çok 25 kuruşunuz için dertleniyorsanız, bez torba edinin derim.
Konunun anafikrini anlamadım ben.
Madem ormanlar yanıyor, poşete para vermeyelim yine bi poşetlik malzemeyi üç poşete doldurup evde çöp poşeti olarak kullanalım mı diyorsunuz yoksa biz poşet alıyorsak ormanlar yanmasın mı diyorsunuz?
Konu sahibinin derdi orman filan degil gibi geldi bana. Madem orman yaniyor, kesiliyor biz niye posete para veriyoruz olan olmuş posette bedava oluversin diyorbence konu poşet parasi vermek istmemek
![]()
millet ormanları yakarken , yetişmiş ağaçları keserken , biz "çevreye destek"için naylon poşetleri 25 kuruşa alıyoruz.
a- saçma
b-komik
c-trajik