• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orphic Trilogy Üçlemesi !!!

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
başlıktada ismini verdiğim üç filmlik bir seriyi arıyorum. filmlerin ilki olan Bir şaririn Kanı orjinal adıyla Le Sang d'un Poète İngilizce konuşulan ülkelerde ise The Blood of a Poet ismiyle 1930 larda yayınlanmış. serinin diğer filmleri 1950 ve 1960 da yapılmış.ancak kısa videolarına ulaşabildiğim bu film dünyadaki ilk sesli filmler olma özelliğini taşımakta ve kareler adeta tuallerden fırlamış gibi. zaten yönetmen ve senaristide bir ressam.lütfen filme ulaşabilen olursa bana burdan yada özelden bilgi versin.benim için bu kadar önem taşımasının bir sebebide şu sıralar okuduğum bir kitapta senaristi hakkında okuduklarım filmde senaristinin gerçeklerini gözler önüne serdiği söylenmekte...

canım ben filmlerin indirme linklerini buldum. indiriyorum şu an. nasıl yapalım, sana linkleri mi veriim, indirdikten sora filmleri kargo mu yapiim? kitabı merak ettim bu arada, adını söyleyebilir misin

canım özelden linklri yazabilirsen gerçekten çok sevinirim. bu arada kitabın adı "Tapınak Şövalyelerinin Gizli Tarihi " yazarları LYNN PICKNETT ve CLIVE PRINCE. kitapta ayrıca Leonarda Da Vinci'nin resimlerinlerinden alıntılar ve gizli işaretlerde yer almakta.

Arkadaşlar lütfen linki banada atarmısınız Tapınak şövalyeleriyle ilgili bir yazı okumuştum ve bu filminde bahsi geçiyordu sanırım ilk arkadaşın yorumunu okuyunca anımsadım bende merak içindeyim şuan linki özelden banada please:3:

Back
X