orta kalite embiriyo......

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
300
123
5 kez tüp bebek denedik ve her tedavide 2.gün transferi oldum,neymiş belki anne rahminde gelişimi olabilirmiş,allahtan ümit kesilmez tabi ama hiçbiri tutmadı,kafayı yemek üzereyim,her seferinde kalitesi düşük embiriyo,eşim ve benim ne yapmam lazım,son iki tüpümde mikro akışkan çip kullanıldı,ne olur bir akıl verin:KK17::KK17:

Merhaba cnm.mikro cip sprem için faydalı bir teknik..sizde sorun neydi ..embrio kalitesini düşüren neydi

bende biliyorum,ege üniv.embiriyologda birşey demedi,gerçi söylesede inanmazdım çünkü güvenimi sastılar,kısacası surun yok,sebepsiz,fakat hiç bir tedavimizde kaliteyi yükseltemedik,

Mrb benim ilk tüp bebek denememde tuttu çok şükür benimde kalitesi orta kalitedeydi yani rabbim ol dedikten sonra inan oluyor umudumuzu kesmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler için sürekli dua ediyorum.

sizin kesin 3.gün dür,ne mutlu size,

Sizin ndn ikinci gün embriyosu 5 güne kadar gelemedigi içinmi yoksa doktorunuzmu oyle karar veriyor

Merhaba arkadaşım, yalnız değilsin... bende senin gibi çok deneme yaptım. 5 kere transferim oldu, sadece bir keresinde 2. gün embriyosu konuldu diğerleri 5. gün embriyosuydu. Hiç tutunma yaşanmadı. Banada söylenen embriyolarım kalitesizmiş ondan tutunmuyormuş. Anlayacağın 5. güne gitsede sonuç değişmedi.
Ben buradan çok kişiyle konuştum çok şeye şahit oldum. Çok daha zor durumda olanlar hamile kaldı, demekki vakti zamanı gelmemiş diye düşündüm. Denemekten vazgeçmemek gerek...
Yaşın kaç bilmiyorum benim artık ileri yaş oldu,(40-41) tekrar tedavi olmayı çok istiyorum fakat eşim istemiyor..
Rabbim yardımcımız olsun..

umudunuzu yitirmeyin 5 kez tüp bebek yaptırdık en iyi kalitede 3. gün ve 5. gün embriyoları tutmadı 6. denememizde düşük kaliteyle donmuş embriyo transferiyle dünyalar tatlısı bi oğlumuz oldu çok şükür dr lar bile umutlu değildi. rabbim ol deyince oluyor ama çok zor bir süreç sabır diliyorum size pes etmeyin denemeye devam bir de d vitamininize baktırın tutunmada rolü olduğu söyleniyor benim çok düşük çıkmıştı iki üç ay d vitamini takviyesi aldım belki de o vesile oldu bilemiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum

Back
X