Geçmiş olsun.Neden olmuş yüz felci ?
Canım ya ben de 33 yaşındayım ama tam tersi bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar. Gerçekten kendimi en güzel hissettiğim, ayaklarımın yere sağlam bastığı, kendimle barışık olduğum yıllar. Sen niye böyle hissettin ki. Acaba geçirdiğin rahatsızlık yüzünden mi?
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
evet evin var ,araban ,işin,eşin,kızın, itibarın ,gücün.yani sevgi de var para da (az da olsa)neden bu aşırılık bilmiyorum.Vakit geçiremiyorum.bir yerlere gidiyorum kitap okuyorum yapıyorum bişeyler ama yine de sıkılıyorum.
31 yaşındayım. 30 yaş bunalımındayım.Yani insan bu yaşa gelince bir inişe geçtiğini düşünüyor ve hayat bu kadar mıymış diye üzülüyorum.öğretmenim bir eşim bir kızım var daha ne olsun de mi?neden buhranlardayım.hep eskileri hatırlıyorum liseyi üniversiteyi.sürekli aynalara bakıyorum.ve eski beni bulamıyorum.nerde o yüz ve heyecan ?Farkındayım ve engel olamıyorum.Adeta hayatımın gerileme dönemini yaşıyorum.Ben bu hezeyan içindeyken bir de yüz felci geçiriyorum.evet fazla yamulmadım ama düzelmedim de.doktorlar inşallah düzelir diyorlar .İnsanlar anlamıyor ama dudakta yamukluk var ve yüz de asimetri kaybı.ben öylesine anlıyorum ki farkı.Bir de kulakta ağrı yüzde çenede kasılma.Çok aı vermiyor şükür ama genel bir huzursuzluk durumu işte.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Malesef ama güzelliği önemseyen biriyim.Şuanda toplum içine çıkmıyorum nasıl çıkacağım bu girdiğim girdaptan?
31 yaşındayım. 30 yaş bunalımındayım.Yani insan bu yaşa gelince bir inişe geçtiğini düşünüyor ve hayat bu kadar mıymış diye üzülüyorum.öğretmenim bir eşim bir kızım var daha ne olsun de mi?neden buhranlardayım.hep eskileri hatırlıyorum liseyi üniversiteyi.sürekli aynalara bakıyorum.ve eski beni bulamıyorum.nerde o yüz ve heyecan ?Farkındayım ve engel olamıyorum.Adeta hayatımın gerileme dönemini yaşıyorum.Ben bu hezeyan içindeyken bir de yüz felci geçiriyorum.evet fazla yamulmadım ama düzelmedim de.doktorlar inşallah düzelir diyorlar .İnsanlar anlamıyor ama dudakta yamukluk var ve yüz de asimetri kaybı.ben öylesine anlıyorum ki farkı.Bir de kulakta ağrı yüzde çenede kasılma.Çok aı vermiyor şükür ama genel bir huzursuzluk durumu işte.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Malesef ama güzelliği önemseyen biriyim.Şuanda toplum içine çıkmıyorum nasıl çıkacağım bu girdiğim girdaptan?
seninle aynı yaştayım ama henüz bir çocuğum ve eşim yok.elimde bir diploma ve yakın zamanda bırakmak zorunda kaldığım iyi bir işim ve bir nişanlım var.30 yaş sendromunu ben birde çevre baskısı ile geçirdim hala evlenmemiş olduğum için.2 kez döndüm evliliğin kıyısından nasip bu zamanaymış diyorum ama üniversitede de geç bitti evlilikte geç geldi benim için.daha 30 a 5 kala falan başlamıştı bu sendrom bende ama benim seninki gibi tutunacağım bir çocuğum yoktu herkes kadar ailesine bağlı biriydim ama çocuğu olan biri olarak bunun farkını benden daha iyi biliyor olmalısın.hayat öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor işte bence kendini şükür etmeye empoze et ki dermansız bir hastalığın yok.okul yılların anıların kızın büyüdükçe ve onunla bunları paylaştıkça küçük bir tebessüm ve belkide küçücük bir göz yaşı ile hatırlayacağın anılar olarak kalacak sende.çünkü anı biriktirme ve bunları dinleme sırası sende :) umarım bu mutsuz süreci yakın bir zamanda atlatırsın ben alışalı çok oldu :)... sevgiler
Canım ya ben de 33 yaşındayım ama tam tersi bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar. Gerçekten kendimi en güzel hissettiğim, ayaklarımın yere sağlam bastığı, kendimle barışık olduğum yıllar. Sen niye böyle hissettin ki. Acaba geçirdiğin rahatsızlık yüzünden mi?
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Uçuğum çıktı ondan olabilir dediler, denize gittim deniz meltemi yapmış olabilir ya da klima beyin ve kulak mr ım temiz çıktı ama yüzde yamukluk var.fizik tedaviye gideceğim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?