Orta yüz germe ameliyatı olanlar bir sorum var..

maggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
121
168
33
35
Merhaba arkadaşlar hepimiz burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizden ricam bu ameliyatı olmuş olanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne zaman ameliyat oldunuz?

Endoskopik mi yoksa derinplan mı?

Ne kadar süre önce oldunuz ve memnun musunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar biliyorsunuz önemli bir konu ve bayağı bir araştırma yapmak gerekiyor.

ben 10 gun once oldum. hiç memnun değilim . gozlerim cok kuculdu. ve cok cekik oldu.

eger gozlerinize dokundurtmadan bişy yaptırırsanız dusunun.

Ya gercekten gozlerin sekli i bozuyormu daha cok erken bu ameliyatin sonucu uc aydan once tam belli olmuyor deniyor bence biraz sabredin eminim duzelecektir. Forumda daha once yaptiranlarda bu sikayetlerde bulunmustu sonra gecti diye okumustum. Kime oldunuz bana ozelden yazarmisiniz rica etsem

ben 10 gun once oldum. hiç memnun değilim . gozlerim cok kuculdu. ve cok cekik oldu.
Ya gercekten gozlerin sekli i bozuyormu daha cok erken bu ameliyatin sonucu uc aydan once tam belli olmuyor deniyor bence biraz sabredin eminim duzelecektir. Forumda daha once yaptiranlarda bu sikayetlerde bulunmustu sonra gecti diye okumustum. Kime oldunuz bana ozelden yazarmisiniz rica etsem

insallah cok uzgunum su anda..

benim sekli cok bozuldu. gozlerim guzeldi. sadece etrafındakı dei gevsemişti ve yorgun gorunuyodum. ama suan bin pişmanım.. ama ileriki aylarda duzelirse memnunıyetle tekrar girip yazıcam. tum yaptırmak isteyenlere bilgi vericem.. inşallah duzelir duaya ihtiyacım var. umarım iyi sonuçları yazarim buradan..

Geçmiş olsun daha çok erken bence şişlikleriniz inince düzelir arkadasın da dediği gibi daha önce bu ameliyatı olanlar sonra normale döndüğünü söylemişti. Siz badem göz ameliyatı da mı oldunuz ya da şakak germe?

evet . alt ust goz kapagı ameliyatı ile birlikte endoskopik orta yuz ve badem goz yapıldı. gozlerim kuculdu ve cok cekik oldu

evet . alt ust goz kapagı ameliyatı ile birlikte endoskopik orta yuz ve badem goz yapıldı. gozlerim kuculdu ve cok cekik oldu
Ben yuzume botoks ve dolgu yaptirdigimda bile onbes gun yuzum sisiyor siz ameliyat olmussunuz suan odemlisiniz ka tane islem yapilmis deriniz kemiklerden ayrilip yeni yerine alinmis endoskopik yuz germede bence en az uc ay beklemeniz lazim forumda eski uyelin yorumlarini okumanizi tavsiye ederim herkes surec zor ama sonuc harika diyor bencebosuna uzuluyorsunuz yeni yuzunuzun keyfini cikarin bence az sabir :)

Cok tesekkur ederim. Dogru soyluyorsunuz biraz beklemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…