• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta yüz germe izmir

Efes78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
1.898
2.161
83
47
İzmirde orta yüz gerdirme yaptıranların tecrübelerini öğrenmek istiyorum 🤗 memnun kaldınız mı,kime,kaça yaptırdınız?

İzmirde orta yüz gerdirme yaptıranların tecrübelerini öğrenmek istiyorum 🤗 memnun kaldınız mı,kime,kaça yaptırdınız?
Kimse yazmadı sanırım . Bende aynı ameliyatı olmak istiyorum dr arıyorum . Cüneyt özek ve Önder Karaaslan arasında kaldım . Siz ne yaptınız

Bende izmirde orta yüz germe yada mini yuz germe yaptirmak istiyorum yaptiran memnun kalan varmi acaba

Ben daha yeni sayilir karin germe meme kucultme ameliyati oldum henuz o işe el atmadim
Aynı dr ile devam etmeyi düşünmüyormusunuz..yüz ürkütücü geliyor bana o yüzden hem korkuyorum ama çok da olmak istiyorum .. dr nasıl araştırılır onu da bilmiyorum .. iki dr le görüştüm ikisi de güzel güzel anlattı da nasıl karar vericem .. biri olsa görsem daha rahat olucam

Allahım inşallah .. bu hafta devam görüşmeye.. varsa öneriniz görüşünü alabilirim ☺️
Yine burada bir arkadaş vardı mini yuz germe yaptirmisti memnundu rakamda cok iyiydi sadece onu biliyorum adini unuttum doktorun hatirlayinca yazarim.Baska da hic fikrim yok.Yüz vucuttan daha onemli bir yer

Back
X