Ortada göze görünen büyük bir sebep yokken birden aşorı birşekilde ilgisizleşen erkek:(

cello_263

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
117
16
623
Arkadaşlar yaklaşık üç yıla yakın bir birlikteliğim var.bundan tam bi sene önce ayrılmıştık 2 ay kadar sürdü ( o benden ayrılmıştı) sonra çok büyül bi hata yaptığını bensiz yapamayacağını anladığınıı bs.. Biton şey bayaa bi peşimden koştktan sora twkrar başladık çünkü onuu çok seviyorum o da beni seviyordu eminim çünkü ayrılmak istiyorum derken bile ağlaya ağlaya yaptı bunu sonraa başladık aynı bazıı anlaşmazlıklar vs yine ara ara küçül tartışmalarımız oldu benden şikayet ettiği özelliklerimi ben düzelttikçe o daha da ilgisizleşt( normaldede aşırı ilgili bi erkek değildir ailesine karşıda aynı) ve tüm ailesiyle tanıltık babam hariç bitin herkes biliyor tanışıyor fakat şuan ayrı şehirlerdeyiz vee yaklaşk bi aydr ortada belli bi sebep yokken aşırı bi soğukluk umursamazlık ve ilgisizlik var ben aramasam aramıyor ben arayıncada yoğunum vs bahaneler ben kendimi tutamayıp yine aradıkça o iice hiç birşey yapmamamaya başladı ayrılığı göze alamıyorm ilk ayrılığımzda çok ağır depresyona girdim çünkü çok alıştm ona napcam nasıl düzelicekk hiç bi fikrim yok çok üzülüyorum çokkk ders çalışmam lazım önümde bi sınav var ama bu sorundan hiç bir şeye yoğunlaşamıyorm:( iki gündür bende arayıp sormuyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim??

ilk etapta kafandan çıkart yani askıya al ve şu sınavını atlat... sınavdan sonra bak bakalım.... ama önce aramaları düşünmeleri kes... şu sınavını atlat merak etme iyi ilişki her türlü yürür... erkeklerin bazen öyle şirazelerinin kaydığı dönemler de olur ayar çekmiş olursun aynı zamanda bir taşla iki kuş ... :KK66:

2 ay ayrı kalmışsın buna alışmışındır sanki yine ayrılmışsınız gibi düşün bırak o arasın sorsun.
Yoksa yine üzüleceksin gibi geliyor, elde edince rahatlamış resmen.

İşte ona sorunca bi sebep yok mesala profil resmleri falan herşeyi benimle.Yarın psikologa gidicem bakalım ondan da bir fikir alacağım ama artık okadar yoruldum kii güvenimin bir kere daha boşa çıkmasını kaldırablir m bilmiyorum benii gerçekten sevdiğine eminim ama bazı şeyleri kafaaında biriktirip bi anda patlayan bi yapısı var o da şuan stresli bi döneminde ve eminm gelecek kaygısı vs bana ne kadar aşık ve bağlı olsada ilerde de bu sorunların devam etmesinden korktuğunu söyler zaman zaman yine böyle bi kafa karışıklığına girdii belli ki.Allahım hayırlıysaa devam ettirsin İnşallahh...

ilk etapta kafandan çıkart yani askıya al ve şu sınavını atlat... sınavdan sonra bak bakalım.... ama önce aramaları düşünmeleri kes... şu sınavını atlat merak etme iyi ilişki her türlü yürür... erkeklerin bazen öyle şirazelerinin kaydığı dönemler de olur ayar çekmiş olursun aynı zamanda bir taşla iki kuş ... :KK66:
Teşekkür ederim beni rahatlatan bir yorumda bulunmuşsunuz bu aralar guzel seyler duymaya okadar ihtiyacim varki Allah kimseyii gurununu ayaklar altina alabilecek kadar asık etmesin zor bir imtihan

Teşekkür ederim beni rahatlatan bir yorumda bulunmuşsunuz bu aralar guzel seyler duymaya okadar ihtiyacim varki Allah kimseyii gurununu ayaklar altina alabilecek kadar asık etmesin zor bir imtihan
:KK200: amiiiiinnnn kuyruğu dik tutumaya ve geleceğini inşaaya devam

iletişim kurmaya çalışın... sevgili gibi değil, bu sefer "kanka gibi, arkadaş gibi..."
öenmli bir şey konuşacağınızı söyleyin ve çağırın. kendisine "bu konuşma nasıl bitsin istiyorsun?" diye sorun bir ara. gülümsemeye çalışın ve özen gösterin. aşırı ilgili ve aşırı ilgisiz olmayın bu görüşmede. niyetini açık ve cesurca sorun. kardeş, evlat acısı diye birşey var ve çok daha zor emin olun... yaşadıklarınızın hepsi geçebilen acılar. bir adamın ayaklarına sarılarak ağladığım günler geldi gözümün önüne... (ama hakediyordu ayaklarına kapanılmayı, Allah var...) o başkası ile evli ve bende aynı şekilde şimdi.
size önerim en kötü ihtimalle çok iyi bir arkadaş edindiğini düşünmen. bir şekil değişikliğine gidebiliyorsan onu da öneririm. bu da çok öenmli. saç şeklini, rengini değiştirme imkanın varsa bunu yap... o görüşmede önemli bir mesaj içeriyor olacak.

Büyük ölçüde hallettik problemlerii anlattı benimle ilgili kaygılarıı olduğunu ama beni çok sevdiğini ve bana çok alıştığınıı böyle zaman zaman konusmamyı tercih ediyorum sinirimi bu şekilde atmyançaşılıyorım ben dedii çünkü ben bu şekilde mutlu değilim iatemiyorsan bunu söyle dediiğimde bile saçmalama ne düşünüyoaun sen biraz konuşmadık soğukluk oldu diye senden vazgeçeceğimi veya başka biri olablieceğinimi dedi kızdı.Bakalımm umarımm böyle devam eder..

Evet en son bi sıkıntı yok yazmışım ama tekrar bilgilendirme yapmak isterim belki aynı durumda olan arkadaşlarım vardır diye üzgünüm ki yine hüsrann ilişkim bitti.Ve artık biten bir ilişkinin tekrar başlasa da pek sağlıklı devam etmediğini düşünenlerdenim bi keree bitirebilen insan buna tekrar cesaret edebiliyo çok rahat bir şekilde oyüzden sürekli bi yine mi aynı şeyler yaşayacağım korkusuyla bir işişkiyi yürütmek çok yıpratıcı şuan hiç olmassa kafam rahat.

Back
X