Arkadaşlar yaklaşık üç yıla yakın bir birlikteliğim var.bundan tam bi sene önce ayrılmıştık 2 ay kadar sürdü ( o benden ayrılmıştı) sonra çok büyül bi hata yaptığını bensiz yapamayacağını anladığınıı bs.. Biton şey bayaa bi peşimden koştktan sora twkrar başladık çünkü onuu çok seviyorum o da beni seviyordu eminim çünkü ayrılmak istiyorum derken bile ağlaya ağlaya yaptı bunu sonraa başladık aynı bazıı anlaşmazlıklar vs yine ara ara küçül tartışmalarımız oldu benden şikayet ettiği özelliklerimi ben düzelttikçe o daha da ilgisizleşt( normaldede aşırı ilgili bi erkek değildir ailesine karşıda aynı) ve tüm ailesiyle tanıltık babam hariç bitin herkes biliyor tanışıyor fakat şuan ayrı şehirlerdeyiz vee yaklaşk bi aydr ortada belli bi sebep yokken aşırı bi soğukluk umursamazlık ve ilgisizlik var ben aramasam aramıyor ben arayıncada yoğunum vs bahaneler ben kendimi tutamayıp yine aradıkça o iice hiç birşey yapmamamaya başladı ayrılığı göze alamıyorm ilk ayrılığımzda çok ağır depresyona girdim çünkü çok alıştm ona napcam nasıl düzelicekk hiç bi fikrim yok çok üzülüyorum çokkk ders çalışmam lazım önümde bi sınav var ama bu sorundan hiç bir şeye yoğunlaşamıyorm
iki gündür bende arayıp sormuyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim??