Merhabalar size bulduğum anneci Lutfu'den bahsetmiştim.Cok iyi, çok harika bir insan buldum derken değişik bir huyu çıktı.Bunu ikinciye yapıyor bu arada.Biz bu bey'le konuşuyoruz bu perşembe blusacaktik hatta ama şu an telefonlarına bile çıkmıyorum.Gunduzleri çok konuşamıyoruz çünkü çalışıyor sadece öğle molasında beni arar misin, diyor bir saate yakın konuşuyoruz.Aksamlari da arıyorum mesajı üstüne ama çocuk gibi annesi rahat bırakmıyor dışarı çıkıyor rahat konuşmak için dışarı çıkıp fazla uzaklaşma diyor
Sürekli idare etmeye sabırlı olmaya çalışıyorum ama en son yaptığı beni delirtti.İftarda ezan okundu konuşuruz dedi sonra arazi.Gece yatmadan arayayım dedim açmadı.Hicbir şekilde haber vermek yok öldü mü kaldı mı bilmiyorum.Tee ertesi gün öğlen mesaj atıyor canım kusura bakma sana akşam dönemedim internetim de yoktu şimdi yaptım, diye.O kadar sinirliyim ki bascavusun eşeği miyim ben çok mu zor birinden mesaj atıp haber vermek.Bir de sürekli dakikası yok, interneti yok, mesajı yok bu devirde hâlâ hatsiz telefon kullanan var mı gerçekten? Durumu yok desem adam inşaat mühendisi dükkanları falan var doğruysa.Acaba çok mu pinti? Gerçekten de telefona hiç girmiyor görüyorum çevrim içi olmuyor.Buzzzz gibi soğudum bir anda çok olumlu düşünüyordum.Ne görüşmeyi ne konuşmayı düşünmüyorum.Tepkim abartılı ve çocukça gelebilir asla ilgi manyağı değilim ama insan yattiginda nasıl aklına getirmez resmen bir gün boyunca yok ortada.Evli bile olduğunu düşündüm.Basi agrimis erken uyumuş duymamış.Bahaneler, bahaneler...
Geçen bir kere daha yapmıştı çok sert tepki vermiştim kizacagimi bile bile yaptı tekrar.
Sadece normal, standart birini istiyorum.Sevmek, sevilmek istiyorum.Nerede arıza tip var beni buluyor

Geçen bir kere daha yapmıştı çok sert tepki vermiştim kizacagimi bile bile yaptı tekrar.
Sadece normal, standart birini istiyorum.Sevmek, sevilmek istiyorum.Nerede arıza tip var beni buluyor