ortalama bir gebelik takibinde ne yapiliyor?

nescum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
627
7
96
35
Ankara
Arkadaslar merhabalar
11. Haftalik hamileyim, su ana kadar uc kontrolum oldu, ankara batikent bilgiye gidiyorum .
Benim merak ettigim konu bu hastanede verilen ortalama hizmetler.
Ben her muayeneye 27 lira veriyorum, kan idrar testine de o kadar verdim. Ikili test daha pahalıdır sanirim. Muayenede normal ultrasonla iki dakika bakiyor, soru sormazsam hiçbirşey anlatmiyor. Benim de ilk hamileligim oldugu icin ne soracagimi bilemiyorum cogu zaman, eve gidince aklima geliyor sorular :-) ornegindoppler ultrason yokmus, bebegin kalp atisini duyamadim. Normali mi bu, daha ilgili yerler var mi merak ediyorum acikcasi.

Sizler hangi hastanelere, hangi ucretlerle gidip hangi hizmetleri aliyorsunuz?

Son düzenleme:
Bebegin hayirli olsun.ben istanbulda ozel bir hastaneye gidiyordum (suan oglum 5 aylik ) 12 haftada ikili tarama testi oldum 15 haftalikken cinsiyetini ogrendim.22.haftada detayli usg girdim daha sonra seker yuklemesi yapildi ama hangi hafta hatirlamiyorum :) tarama testi ve detayli usg yi ayni hastanede profesör vardi doktorum ona yaptirmami soyledi adi kilic aydinli isinde uzman birisi.kendi oktorum her kontrole gittigimde renkli Doppler de gosterdi bebegimi ve resim cd veriyordu kilosunu boyunu herseyini anlatiyordu bu kolu bu bacagi gibi :) daha baslarda iste uzum tanesi kadar sana yag kadar buyuklugu diye anlatilirdi ve her zaman kalp atisini dinletirdi.sen suanda daha yolun basindasin b9y kilo sormana gerek yok ama sagligi nasil eli neresi kolu neresi diye sor gerci ufak bebisin ama olsun ;) o kadar mucizevi birseyki Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin Inşallah

Amin canım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Büyüdükçe biraz daha anlatır sanırım. Aslında doktorum sevecen bir doktor, beni geren biraz da hastanenin herkesi sezeryana yönlendirdiği konusunda duyduğum şeyler. Hem değiştirmek istiyorum hem de uzaktaki bir hastane ile uğraşmak zor geliyor.
Bu hafta da gidip ona göre karar vereyim artık.

Back
X