ortalama burun estetigi fiyati hakkinda bilgi

seni_seviyorum

kocişini çok seviyor
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
383
31
123
Arkadaslar istanbul anadoluyakasinda da iyi bir doktor oneriniz ve fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz lutfen burun ameliyati olmayi dusunuyorum burnumdaki kirik sebebiyle kucuk bir sekil bozuklugu var sadece beni rahatsiz eden

merhaba,
doktordan doktora farklı, benim sorduğum kimse bana 4000den aşağı fiyat vermedi. güncel öztürk 9000, emre ilhan 8000den başlıyormuş..
(ben de deli gibi araştırmanın ve kimsenin fiyat bilgisi vermemesinin ne olduğunu bildiğim için..)

bende anadolu yakasında ve kocaelinde merak ediyorum anadolu yakasında oturuyorum ama fiatların yüksek olduğunu görüyorum o yüzden en yakın kocaeli var ordada yapılıyormuş ordada olabilirim tabi araştırmam lazım benim burnum aslında çok uzun değil yamukda değil ama burun ucum geniş oludğu için kötü duruyor ve yandaan bakındaa uzun duruyor nasıl oluyorsa işte bende düzelttirmek istiyorum

Ben ameliyatimi anadolu yakasi ozel remedy hospitalda 3500 tl kbb op dr Yucel Kilickap ve plastik cerrah op dr Ali Dursun Kan a oldum arkadaslar bilginize

Back
X