yok canım para için olacağını düşünmüyorum ne istediysem aldı ucuz göstersem yok iyisi olsun dedi kendi gitti pahalısını aldı zaten genel anlamda paraya düşkün bi adam değildir yani pintiliğinden değil ama sıkış tıkış bi ev olacak bunalıyorum öyle evden diyor. peki sıkış tıkış mı eşyalar bunu sorayım size :18:Vallahi nisanliniz bi alem.30 m2 ye nicin sigmasin.benim 28 m2 flan ve saydiklarindan sadce unitem yok.ama esylrn yerini deistirirsem gayette sigar. Nisanlinin tutumunu anlayamadim acikcasi .para icin desen zaten masraf ediyorsun bi berjerden zarar gelmez herhalde.e para icin olmayacagina gore bu durumda nie anlamdm yani.takinti oldu sanirim:) ins gonlunuzce kurarsiniz evinizi icinizi ferah tutun
yok canım para için olacağını düşünmüyorum ne istediysem aldı ucuz göstersem yok iyisi olsun dedi kendi gitti pahalısını aldı zaten genel anlamda paraya düşkün bi adam değildir yani pintiliğinden değil ama sıkış tıkış bi ev olacak bunalıyorum öyle evden diyor. peki sıkış tıkış mı eşyalar bunu sorayım size :18:
Anladigim kadariyla salonu gunluk oturmak icin deil misafirleriniz icin kullanacaksiniz e bu durumda 7 koltuk az bile gelicek bazi gunler .bence cok falan deil yani .ki bnce tek basina bi berjer uygun olmaz hic berjer olmasada olmz yani siz napin edin almaya bakin:) o size diyor ya beni onemsemiyorsun gibi seyler sizde ona diyin duygu sömürüsü yapin alir mutlaka:))
ya hayır işte sorun o biz evdeki heryeri kendi kullanım alanımız yapalım diyoruz salon kapalı durmasın canımız istediğinde salonda da otururuz mesele değil. ama bazen de fonksiyonel oluşunu hesaplamak lazım. biz oturalım sonra arkadaşlarımız geldiğinde rahatça sığalım güzel vakit geçirelim istiyorum ben o da diyor ki milletten bize ne biz kendi zevkimize göre yapalım. iyi de tek bi berjerin ne zararı var ona. Al istiyosan ama ben istemiyorum diyor biliyorum alacağız ama mutsuz oluyor bunu anlamıyorum
değil mi bana da çok oturma odasıvari geliyor tek berjerli koltuklar. zaten çok spor bi koltuk beğendik onu alıcaz bi de tek berjer koyup iice oturma odasına dönecek ortalıkTabiki de al, ama daha sonra baktin salon biciminden dolayi cok dar alanlar kalirsa atarsin berjerin birini çocuk odasina , bi de ayak pufu yaptirirsin oh :) tek berjerli takimlar hic hos olmuyo salon takimi ise berjerli olur ..
Tabiki yine sizin kullaniminiza sizin zewklerinize gore ama 1 tanecik berjerden ne zarar gelir ki yine istediginzde oturun.bi de mutsuz olacagi ne var anlayamdm dogrusu:) sende anlamamis gibisin.ona soylesen? Hani ne alaka bu tawrin cnm dye? Sadece tek kisilik koltuk.sanki ekstra 3 lu koltk istemissin gibi afakanlar basmis :))
çok güldüm ya sanki üçlü koltuk istedik hayret bişi valla doğru dedin o koltuk alınacak arkadaş anlamam ben salon dediğin rahat ve yeterli koltuklardan ibaretttir bence vitrin mitrin hiç uğraşmadım almadım zaten a aaaaaaaa adama yaranılmıo
Iste boyleeee kararli ol madem oyle iste boyle:)) uzulecek bir dusunulecek bir sey olsa supheye dusup bize sormazdin deil mi:) demek kiii bi berjerden zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?