Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 3 gün 225 sonra 175 di gonallarım benimde 10 taneydi dr gayet güzel cevap vermiş demişti toplama günü 6 olduğunu öğrendim doktorum gayet iyi dedi az yumurtlayanların şansı yüksek diye anlattı ki seninki falan çok iyi inşallah sonucuda güzel olur.
sag olun kızlar ben 150 ml kullnıyorum yanı bır sıseyı 4 gun vuruluyorum gonal f bırde dengeleyıcı bır ıgne var cetrodıte yumurtların dengelı buyumesını saglıyormus.persembe çatlatma iğnesi yapıcam hepnıze bol sans
toplamda 28 tane yumurtam olmuş toplamadan sonra çok ağrım oldu acayip kilo aldım Rabbim'e binlerce şükürler olsun bebişimizi bize verdi. İnş. sağlıkla kucağıma almamız nasip olur inş.
toplamda 28 tane yumurtam olmuş toplamadan sonra çok ağrım oldu acayip kilo aldım Rabbim'e binlerce şükürler olsun bebişimizi bize verdi. İnş. sağlıkla kucağıma almamız nasip olur inş.