Ortalıgı karıştırayım mı?

mutsuzcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
13
0
36
Diğer
günlerdir beynimi kemiren bir olay var.yardım istiyorum çünkü çok çaresiz kaldım.genelde telefonla görüştügüm bir arkadaşım her telefonda konuyu bir arkadaşa getirip onunla ilgili devmalı bana bir şeyler söylüyordu.bugün onu gördüm seni sordu senin gibi olmak istiyor sana çok imreniyor vb beni o kişiye karşı kinlendirdi.(bunu öyle sinsice yaptıki ben asla kimsenin lafıyla inasanlardan sogumam)

şimdide o kişiyle bir olup bana karşı tavır alıyorlar.beni tuhaf bir şekilde dışlıyorlar diger arkadaşa neler anlattı bilemiyorum ama benle tüm ilişkisini kesti.hayatımda yaşamadıgım bir olaydı ama beni geriyor..ne yapayım olayı akışına mı bırakayım yoksa konuşmalımıyım?

böyle durumlarda en güzeli susmaktır.. kaçan kovalanır.. sizi yok sayanı yok saydığınızda, bir süre sonra paçalarınıza dolaştıklarını göreceksiniz..

bir süre her ikisi de iyi arkadaş olacak, bir süre sonra araları bozulacak, her ikisi de size yaklaşmaya çalışacak..

günlerdir beynimi kemiren bir olay var.yardım istiyorum çünkü çok çaresiz kaldım.genelde telefonla görüştügüm bir arkadaşım her telefonda konuyu bir arkadaşa getirip onunla ilgili devmalı bana bir şeyler söylüyordu.bugün onu gördüm seni sordu senin gibi olmak istiyor sana çok imreniyor vb beni o kişiye karşı kinlendirdi.(bunu öyle sinsice yaptıki ben asla kimsenin lafıyla inasanlardan sogumam)

şimdide o kişiyle bir olup bana karşı tavır alıyorlar.beni tuhaf bir şekilde dışlıyorlar diger arkadaşa neler anlattı bilemiyorum ama benle tüm ilişkisini kesti.hayatımda yaşamadıgım bir olaydı ama beni geriyor..ne yapayım olayı akışına mı bırakayım yoksa konuşmalımıyım?

Ne gerek varki onların seviyesine düşeceksin boşu boşuna. Onların yaptığını sende yaparsan o zaman onlara kızıp sinirlenmenin ne anlamı varki. En güzeli bu tarz insanlardan uzak durmak. Hiiç takma bile onlar üzülsün seni kaybettiklerine.

üzüldügüm şey bana devamlı münafıkıklık yaptı seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor vb.sonra da ben ortamlarımızda istemedim böyle birini ben tepki gösterincede hemen onun tarafına geçip o beni dışladı..çocukken yapardık ya bu saçmalıkları ama şimdi kocaman kadınların yapması incitiyor ve sinirlendiriyor.

böyle psikopatlar malesef var.. ruh sagliginin bozulmasini istemiyorsan kesinlikle o kisiyle alakani kesmelisin..yok action istiyorum diyorsan kolay gelsin, görüsmeye devam et..
bence tavrini koy ve birak seninle konusmayi oldugun ortamlara bile destursuz giremesin:1:
öteki arkadasin senin icin cok degerliyse kisaca olani anlat diycem ama bu psikopatin büyük ihtimalle baska taniyip görüstügü yoktur, olmayacaktir da, rahat birakmaz sizi...sen baska arkadaslarinla görüs... ikisiylede asla karsilasma..bundan sonra da dikkatli olmaya calis, birinin meselesi özellikle acildiginda konuyu degistir..:kkk:

benim yakın çevremin içindeler bende olayı anlatmak istemiyorum akrabalık ilşikileri falanda var ama dengesiz gibi görünen ben oluyorum çünkü aynı olrtama girmemeye çalışıyorum..benim çevremle görüşünce bunlar mutlaka bir şekilde karşılaşıp hayatımda oluyorlar..

Birinci o insan yaptıklarını cezasını çekecek. Herkes onun huyunu öğrenecek ve sonu yalnızlık. Diğer arkadaşınızın yerinde ben olsaydım gelir sizden işin aslını öğrenirdim. Yapmadığına göre o da uydum akıllı ve ondan size fayda gelmez

diger arkadaşın gelip benle konuşmama sebebi bende o kişiye mesafeli davrandım ortamımda istemedim baktım digeri işi inada bindirdi bu sefer ortamlardan geri çekildim.o yüzden seninle aynı ortama girmek istemiyor falan diye anlattıysa benim davranışlarımda ispatı gelip konuşmamasını anlıyorum

diger arkadaşın gelip benle konuşmama sebebi bende o kişiye mesafeli davrandım ortamımda istemedim baktım digeri işi inada bindirdi bu sefer ortamlardan geri çekildim.o yüzden seninle aynı ortama girmek istemiyor falan diye anlattıysa benim davranışlarımda ispatı gelip konuşmamasını anlıyorum

O halde gidip siz konuşun onunla. Bir sorun olup olmadığını öğrenmek istediğinizi söyleyin. Herkesin savunma hakkı vardır.

İkisinden de uzak durun, sizi birbirinize düşürüpü arkadan kuyu kazandan da, bir kişinin lafıyla anlamadan dinlemeden size mesafe koyandan da hayır gelmez...

diğer arkadaşların boşver demesini mantığım destekliyor ama fikrim başka doğrultuda. Sizin hakkınızda ne söyledi de sizinle ilişkisini kesti bilmiyorsunuz. Belki hırsız, yalancı dolandırıcı bana yaptı ben gördüm vs. dedi. Arkadaşınızın sizinle ilişkisini kesmesi yanlış. Ama bana da biri karşı taraf hakkında böyle bir şey söyleseydi tepkim ilişkimi kesmek değil ama soğuk davranmak olurdu. Çünkü olma ve olmama ihtimali dahilinde hareket etmek gerekiyor bazen. bu kadar alçalabildiyse hakkınızda atıp tutarken ne kadar alçalabilmiştir siz düşünün. Bence konuşun ki herkes kimin ne olduğunu bilsin derim. Çünkü bu arkadaşınız bununla kalmayabilir. Kısacası konuşun derim. Ama sizinle ilişkisini kesen arkadaşınızla yalnızken konuşun, gerekirse yüzleştirin. Sağlıcakla kalın.

Back
X