Ortamlar değişince..

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
merhaba bayanlar bi konuda sizin yardımlarınıza fikirlerinize ciddi anlamda ihtiyacım var.erkek arkadasımla lisedeki son 2 senemizi aynı sınıf aynı dersane hatta aynı sırada gecirdik. Sevgili arkadas bazense kardeş gibiydik. İstanbulda bi üniversite kazanma hayalleri bile bizi mutlu etmeye içimizi kıpraştırmaya yetiyordu inanın. Ve bu istegimiz gerceklesti farklı yakalarda olsak da istanbuldaydık ikimizde. Ama her sey o hayallerdeki gibi saf temiz istedigimiz gibi gitmedi. Onun serseri mi demeliyim bilmiyorum hayattan bi amacı olmayan bi grupla arkadaslıgı benim özel üniversite ortamım aramızdaki yakınlıga duvarlar örmeye basladı. İkimiz de aileden uzak ilk yılın verdigi özgürlük ve istanbul aşkıyla farklı insanlar tanıyarak yavas yavas koptuk birbirimizden son noktayı da ben koydum hatta. 2 3 ay kadar ayrı kaldık hal hatır sorma dısında görüsmedk. Farklı ortam istanbul geceleri bu sevgiyi unutturmuş muydu bize yoksa saklanmıs mıydı bi kökeye bilmiyorum gercekten. Yeniden konusmaya basladık 2 hafta once. Bulusalım sohbet edelm dedi hatta. Oturduk özel hicbir sey gecmeden dertlestk sohbet ettk birbirimzi özledigimizi itiraf ettik aksamında. Zaten hayrandık bu ikili sohbete. Ardından günaydın nasılsından öteye gecmeyen mesajlasmalarla devam ettk. Bu sefer de ben özledm yine bulusalım dedim bulustuk. Daha yakındık bu sefer sarıldı öptü beni nasıl yapıcaz diye sordum sonra. Keske bikac yıl sonra yeniden çıksan karsıma o zaman bende senin gibi olgun olurdum ama simdi hayatı ciddiye alamıyorum okula gitmiyorum deniz hava kum günes hayat bana bundan ibaret dedi. O an konusamadım beklediklerim bunlardan cok uzak seylerdi. Konussam aglayacaktım kalkalım hadi dedm ve gittim. Ardından mesajlastık eski konuları açmakta hata ettik dedm. Ben sana kötü bisey demedimki yalnızca senin kadar tutarlı olgun olamam suan dedm dedi. Bu konuyu kapadık 1 haftadır her sabah günaydın mesajıyla uyanıyorum nasılsın napıosundan öteye gecemiyor bu mesajlar. Dönem ortasında bi kez daha ayrılmıstık beni bırakma diye aglamıstı yalnızdı o zaman. Bi ortamı olunca onlarla esrar bile icmeye baslamıs. Napmalıyım sizce mücadele edip onu eskiye mi döndürmeliyim yoksa bu sevgiden artık birsey ummamalı mıyım

valla arkadaşına destek ol kurtar onu hayattan diyesim de var...hem de boşver kendi hayatına bak diyesimmm...
ama böyle adamlardan eninde sonunda bir zarar gelir...sen kendi yoluna devam et görüşme bence...onun aklı bin karış hava da

şuan sankı yıne yanlız kalmış gıbı, ondan olmasın bu mesajlar, buluşmalar?
bence değmez, ıstanbulun, ünı hayatının tadını çıkar
ama bu çocuk resmen, şuan ıstemem, yan cebıme koydum bı kaç sene sonra ararım der gıbı konuşmuş

Lise ortamıyla üniversite ortamı aynı olmayacagı ıcın psıkolojısıde aynı degıl dıye dusunuyorum.
belli bir cevreyle, kısıtlı ınsanlar tanıyarak aynı okulda aynı sırada vs. gecırdıgınız zamanlar,suan yenı ortam, yenı arkadaslıklar,yenı meraklara bırakmıs yerını.bunun getırısıde bu zorluklar malesef ki..

erkek arkadasını tanımadıgım ıcın sana bırak onu yada mucadele et diye net bısey dıyemem elbette fakat;
anlattıkların kadarına ıse, bence senı sevıyor sende sevıyorsun ılıskınızdekı liseli masumiyeti yok belki ama bırbırınız ıcın degerlısınız.
suan takıldıgı ortam özgürlük cazip gelıyor ve kendıde olgun ve tutarlı olmayacagını belırtıyor sana.
senınle olursa kısıtlanacak, sorumlulugu olacak saglıksız bır ılıskı olacak
dogruda soyluyor bır bakıma seni üzmesine elbettekı ızın verme.
Suan yaptıkları geçici hevesler.

sende kendın ıcın dogru olanı yasa. ona endekslı degıl hayatında nasıl mutlu olacaksan
onları yap sende kendı cevrenle üniversitenın tadını cıkart.

Sen onu cok sevıyorsan, sevıldıgıne emınsen ve 'sana zarar verecek' bır mucadeleye gırmeyeceksen yani basedıp o guzel gunlerınıze donebılecegıne ınanıyorsan bıseyler denersın.

Son düzenleme:
sevgiliden öte çok güçlü bir arkadaşlığınız da varmış.artık erkek arkadaşının sevgililiğinden sana tekrar hayır gelir mi bilemiyorum anlaşılan sen de biraz sıkılmışsın bu ilişkiden.o yüzden sevgili olarak değil ama arkadaş olarak onun yanında olmalı aklını başına toplamalısın bence.onun kendi kendine yapacağı yok çünkü.sonra duruma göre hislerine göre ilişkiye devam edersin ya da etmezsin sana kalmış

Canım bence hiç hiç hiç uğraşma . Ne o öyle o isteyince buluş istemeyince buluşma umursama
Anneannem pisliğin yanında durursan ellemesen bile kokarsın derdi . Bunu unutma
Derslerine işine gücüne bak . Kesin bir dille seni aramamasını söyle ki toparlayabilesin kendini

Tekrar sevgili olamazsınız bence, cidden üniversite insanın hayatını, hayata bakış açısını etkiliyor, ben birlikte büyüdüğüm aile yapılarımız birbirine çok benzeyen bir arkadaşımla ben istanbulda bir devlet üniversitesini o özel bir üniversiteyi kazandıktan birkaç ay sonra görüşmüştüm, eski tadı vermedi hiç, çevresindekilerle olan ilişkiler, yeni hayatı fazla boğdu beni dinlerken çok sıkıldım aslında iyi bir insan olmasına rağmen, belki o da benim için aynı şeyleri düşünmüştür.

Bence eğer birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsan fazla bir beklenti içine girmeden arkadaşça görüşün, ama tekrar birlikte olmayı ya da hayatını değiştirmeye çalışmayı deneme, çünkü herkesin hayatı kendine göre, herkes hayatını kendi deneyimlerine, beklentilerine göre şekillendiriyor, sizin deneyimleriniz artık aynı olmadığı için birbirinizi anlamanız zor.

Son düzenleme:
valla arkadaşına destek ol kurtar onu hayattan diyesim de var...hem de boşver kendi hayatına bak diyesimmm...
ama böyle adamlardan eninde sonunda bir zarar gelir...sen kendi yoluna devam et görüşme bence...onun aklı bin karış hava da

inanın aynı bu ikilemi yaşıyorum bi yanım boşver onun seçimi bu hayat diyo diğer yanım onun kalbinin temizliğinden o kadar emin onu kurtar bu sacmalıklardan diyo

şuan sankı yıne yanlız kalmış gıbı, ondan olmasın bu mesajlar, buluşmalar?
bence değmez, ıstanbulun, ünı hayatının tadını çıkar
ama bu çocuk resmen, şuan ıstemem, yan cebıme koydum bı kaç sene sonra ararım der gıbı konuşmuş

olabilir tabiki şuan ikimizde uzagız okuldan eglence ortamından. Sakin kalıp düsününce aklına geliyosun ve bu hic hos degil bi öyle bi böyle

Yani ortam değişti diye biten bir ilişkide çok sağlam bir aşk yoktur bence.
Ama muhteşem bir arkadaşlığınız olabilir.
Yani kendini ona aşık hissetmiyorsan eğer, hani sadece sevgi varsa; bence ilişkinizi dostluğa dönüştürün.
Ama artık sizin aranızdaki şeyden, gerçek bir aşk doğmaz.

Hiç takma bence artık üni. okuyo yani birşeyleri anlamış olmalı seni nu kadar çabuk unuttu şonuçta 2 gün gönül eğlendirip seni üzebilir sen mesafeni koru derim birazda hayatına yaşantısına bak öle karar ver

bence sen bekle. ne çabala ne de tamamen uzaklaş.
üniversite ya da lise, sonuçta erkek.

azıcık özgür alan bırak, çok ilgilenme, bu şekil devam et; o seni ister ve gelir zaten.
hevesini alsın gibi bak olaya.
şimdi farklı bir çevre, eğlence kum güneş.
yine özlediği sen olursun sonunda.

eğer gerçekten seviyorsan tamamen kopma ondan,en azından bir müddet arkadaş olarak devam et.. gerçekten iyi birisiyse ve buna eminsen yanında kal ol bir arkadaş bir dost olarak. ama sana zarar verecekse bu arkadaşlığınız bile o zaman da boşverip kendi hayatına bak yalnızca. ailenin ve kendinin üzülmenize izin verme..

öyle yapıyorum bende varlıgımı hissetsin en azından diye arada mesaj atıyorum. İçiyoruz diyo bira falan mı diyorum sinirli cevaplar veriyor kendini o ortama öyle kaptırmış durumdaki şuan bıkıp o ortamdan vazgecip bana gelicek mi bundan hic emin olamıyorum..

Back
X