merhaba bayanlar bi konuda sizin yardımlarınıza fikirlerinize ciddi anlamda ihtiyacım var.erkek arkadasımla lisedeki son 2 senemizi aynı sınıf aynı dersane hatta aynı sırada gecirdik. Sevgili arkadas bazense kardeş gibiydik. İstanbulda bi üniversite kazanma hayalleri bile bizi mutlu etmeye içimizi kıpraştırmaya yetiyordu inanın. Ve bu istegimiz gerceklesti farklı yakalarda olsak da istanbuldaydık ikimizde. Ama her sey o hayallerdeki gibi saf temiz istedigimiz gibi gitmedi. Onun serseri mi demeliyim bilmiyorum hayattan bi amacı olmayan bi grupla arkadaslıgı benim özel üniversite ortamım aramızdaki yakınlıga duvarlar örmeye basladı. İkimiz de aileden uzak ilk yılın verdigi özgürlük ve istanbul aşkıyla farklı insanlar tanıyarak yavas yavas koptuk birbirimizden son noktayı da ben koydum hatta. 2 3 ay kadar ayrı kaldık hal hatır sorma dısında görüsmedk. Farklı ortam istanbul geceleri bu sevgiyi unutturmuş muydu bize yoksa saklanmıs mıydı bi kökeye bilmiyorum gercekten. Yeniden konusmaya basladık 2 hafta once. Bulusalım sohbet edelm dedi hatta. Oturduk özel hicbir sey gecmeden dertlestk sohbet ettk birbirimzi özledigimizi itiraf ettik aksamında. Zaten hayrandık bu ikili sohbete. Ardından günaydın nasılsından öteye gecmeyen mesajlasmalarla devam ettk. Bu sefer de ben özledm yine bulusalım dedim bulustuk. Daha yakındık bu sefer sarıldı öptü beni nasıl yapıcaz diye sordum sonra. Keske bikac yıl sonra yeniden çıksan karsıma o zaman bende senin gibi olgun olurdum ama simdi hayatı ciddiye alamıyorum okula gitmiyorum deniz hava kum günes hayat bana bundan ibaret dedi. O an konusamadım beklediklerim bunlardan cok uzak seylerdi. Konussam aglayacaktım kalkalım hadi dedm ve gittim. Ardından mesajlastık eski konuları açmakta hata ettik dedm. Ben sana kötü bisey demedimki yalnızca senin kadar tutarlı olgun olamam suan dedm dedi. Bu konuyu kapadık 1 haftadır her sabah günaydın mesajıyla uyanıyorum nasılsın napıosundan öteye gecemiyor bu mesajlar. Dönem ortasında bi kez daha ayrılmıstık beni bırakma diye aglamıstı yalnızdı o zaman. Bi ortamı olunca onlarla esrar bile icmeye baslamıs. Napmalıyım sizce mücadele edip onu eskiye mi döndürmeliyim yoksa bu sevgiden artık birsey ummamalı mıyım