ortaya karışık

nurcaninci

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
4
0
16
Trabzon
mrb kızlar aranıza yeni katıldım ben nurcan.
şu an iş yerindeyim canım sıkkın ayın 15 i olmuş nasil bir iş verensin nasıl bir vicdanın var arkadaş ya neden maaşı vermemkte bu kadar ısrarcısın bir açıklma bile yapmıosun keyfime çalışmıorum ya burada herkes ev geçindirio herkesin ailesi var Allah vicdan versin sana
maaşı alamadığımız için ordan burdan al borçlan ne anladım ben öyle maaştan alınca verceksin borçlarını beeketsiz olacak maaş zaten ıyıce bunaldım kendıme hakim olamdım kızlar 3 tl 5 tl 15 tl taksitle alışveriş derken dunya kadar kart borcum geldi.nasıl ödeyeceğim bilemıyorum
geçen yaz ev alalım dedi girdik krediye eşimin maaşı gıdıyor kredıye ev geçımı bakıyor bizim maaşa..saolsun da patron Allah soracaktır sana.olsa başka iş imkanım seni yüzüstü bırakıp gitmek var da işte..rabbim sabır ver.

ayın 1inde maaşını almadınmı?
bugünde avans alırsın

Durum devamlı böyle ise iş arayışına girsen iyi olack sakın kendine iş bulmadan çıkma . Patronunla açık açık konuş bence

Patron maasi vermeyip, sizde calismaya devam ettikce, adamin hic vermeyesi bile gelir.
Sinir olurum emekcinin emeginin karsiligini günü gelince vermeyen insandan. Emekcinin teri sogumadan verin emeginin karsiligini denmis.
Bak ara, baska bir is bulmaya calis.
Ama bu arada da susma, usulünce konus o patron denen emek sömürücüsüyle.

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum.
Sen hakkını aramadıkça kimse sana "al bu da senin hakkındır" demeyecek, çünkü anladığım kadarıyla karşında öyle bir patron mevcut.
Tavsiyelere katılıyorum, iş aramaya başla ve bulduğun zamanda şu an bulunduğun iş yerinden ayrıl.
Kredi borcu kolay birşey değil, Allah bitirdiğiniz günü görmeyi nasib etsin.
Harcamalarını da ona göre ayarlamanda gerek bence. Önemli bir borcun altındayken birazda kesene dikkat edersen daha iyi olacaktır.
Fakat en önemlisi, şu anda bulunduğun sıkıntıdan kurtulman.
Allah kolaylık versin..

Bogaz tokluguna calistigimiz bu devirde, ne kadar vicdansizmis patronunuz.
Bencede yeni bir is arayin buluncada arkaniza bakmadsn gidin.
Allah yardimciniz olsun.

alışkanlık yapmış sanırım, resmen emek hırsızlığı!
yerinde olsam yeni bir iş bakardım
Allah yardımcınız olsunn, borçlarınızı ödeme kolaylığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…