Çene Estetiği ortognatik cerrahi(çene cerrahisi)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

amon-ra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
267
12
318
kızlar çenesini ileri ve ya geri aldıran var mı varsa süreç hakkında beni bilgilendirebilir misiniz???

Bana da doktor çene ameliyatı gerekiyor dedi.Benim geri alınacak ve ben bu ameliyat hakkında hiç birşey bilmiyorum bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok çok mutlu olurum.

kızlar ben de bu ameliyatı olacağım ama daha tedaviye başlamadım,ameliyattan önce bir süre tel tedavisi var,bu tedavi 6 ay ila 2 yıl arasında değişiyor,dişlerin durumuna da bağlı,dişler çok çarpıksa,tedavi süresi uzuyor buna bağlı olarak,ameliyattan önce tadavi olmanın nedeni,yeni çene yapısına uygun kapanışın sağlanması için,zor bir ameliyat kolay değil,çene kemiği kırılıyor sonuçta,sonra vidalarla tuturuluyor,ameliyattan bi süre sonra da tel tedavisi sürüyor.

ya bnm doktorum da senin çenen bu ameliyatı geçirmyi gerektirecek kadar öde değil dedi ama ben rahatsızım görünüşünden o yüzden başka bir yere daha göstermek istiyorum ceren sen nerde yaptırıcaksın ve maaliyeti ne kdr???

ya bnm doktorum da senin çenen bu ameliyatı geçirmyi gerektirecek kadar öde değil dedi ama ben rahatsızım görünüşünden o yüzden başka bir yere daha göstermek istiyorum ceren sen nerde yaptırıcaksın ve maaliyeti ne kdr???

canım bana da doktorlar gerek yok diyor,daha önce bi kaç doktorla görüşmüştüm,canım şu an karar verdiğim bir doktor yok,o yüzden maliyeti hakkında çok fikrim yok,ama tel tedavisi 2500-4000 arasında,tabi çok fazla isteyen doktorlar da var,ameliyat 3000-10000 arası değişir canım.tedaviye başlar başlamaz seni aydınlatacağım. olumunekankayizsmile

Marmara üniversitesinde çene ameliyatı yaptıran bi arkadaşımın tanıdığı vardı. Yunanlı doktorlar ameliyetı gerçekleştirmiş ve çenesi geri alınmış.
Oraya gidip muayene olun derim.
Bende en kısa sürede gideceğim benim çenemde ilerde ne yazık ki :(
Eğer bu konuda bilgi alırsak görüşürsek buraya gelişmeleri yazalım kızlar, böylelikle birbirimize fikir vermiş oluruz

bende marmaraya gidip sıra alcam ama sıra 6 sene sonra anca geliyomuş o yüzden alternatif arıyorum cnm ya...peki arkadaşın memnun mu???nasıl geçmiş ameliyatı???bu arada sağol ceren güzel haberlerini bekliyorum cnm...

kızlar bana yardım edin ne olur 2 gündür sırf bunu düşünüyorum,benim çene ucumda biraz sivrilik var rahatsız ediyor beni başka hiçbir yerimdem şikayetim yok,ama çenem biraz uzun gibi geliyor,doktorla gidip görüştüm dün,hoş hazırda yaptıracak ücret de yok şu an elimde öğrenciyim maalesef,ama yaptırıp yaptırmamkta çok karrasızım,2 arkadaşım gerek yok,saçmalıyorsun falan dediler,ben sürekli kendi resmimle istediğim yüz şeklini fotoşoplayıp yanyana koyuyorum,sizden ricam size fotomu yollasam bana akıl verir misiniz?

kızlar bana yardım edin ne olur 2 gündür sırf bunu düşünüyorum,benim çene ucumda biraz sivrilik var rahatsız ediyor beni başka hiçbir yerimdem şikayetim yok,ama çenem biraz uzun gibi geliyor,doktorla gidip görüştüm dün,hoş hazırda yaptıracak ücret de yok şu an elimde öğrenciyim maalesef,ama yaptırıp yaptırmamkta çok karrasızım,2 arkadaşım gerek yok,saçmalıyorsun falan dediler,ben sürekli kendi resmimle istediğim yüz şeklini fotoşoplayıp yanyana koyuyorum,sizden ricam size fotomu yollasam bana akıl verir misiniz?

canım dişlerinde bir bozukluk var mı? yani alt çenen mi önde çene ucun mu?eğer çene ucu öndeyse çene ucu törpületme ameliyatı yaptırabilirsin,tele gerek kalmadan.

bende marmaraya gidip sıra alcam ama sıra 6 sene sonra anca geliyomuş o yüzden alternatif arıyorum cnm ya...peki arkadaşın memnun mu???nasıl geçmiş ameliyatı???bu arada sağol ceren güzel haberlerini bekliyorum cnm...

Bana özel klinikteki doktorum çene ameliyatı gerekli çapa ve marmarada yapıyorlar dedi.1-2 yıl sonrasına gün verirler ama ek ödeme falan yaparsanız doktorlar özel olarak ameliyat eder demişti. Ben çapaya gidip bir görüşcem bakalım.. Bu konuda cidden kararsızım ameliyat olmalı mıyım olmamalı mıyım olursam özel mi üniversite hastanesi mi...

çapada fark parası verip erkenden tedaviye başlıyossun ama 3 sene önce 2500 tlydi şimdi ne kdr bilmiyorum marmarada fark parası yok bildiğim kadarıyla...

çapada fark parası verip erkenden tedaviye başlıyossun ama 3 sene önce 2500 tlydi şimdi ne kdr bilmiyorum marmarada fark parası yok bildiğim kadarıyla...

3 yıl önce 2500 ise şimdi daha fazladır tabi. O parayı vereceğime özele giderim dicem ama sorunum özel mi iyi olur yoksa çapa mı bilememem..Ah ah tırsıyorum zaten eyvahedigeldismile

canım dişlerinde bir bozukluk var mı? yani alt çenen mi önde çene ucun mu?eğer çene ucu öndeyse çene ucu törpületme ameliyatı yaptırabilirsin,tele gerek kalmadan.

yok cnm benim tele ihtiyacım yok doktorla görüştüm çenem değil ucu biraz fazla sivrilik çıkıklık var hoşuma gitmiyor görüntüsü,doktor yüzün biraz tombul durucak sivriliği alırsak dedi ama onu o kadar dert etmiyorum,çenem herkesinki gibi değil yani çevremdeki insanlara bakıyorum herkesten farklı duruyo benimki,bi kaç arkadaşım gerek yok dedi ama ben beğenmiyorum.bi fotomu yollıyım istersen akla ihtiyacım var gerçekten

yok cnm benim tele ihtiyacım yok doktorla görüştüm çenem değil ucu biraz fazla sivrilik çıkıklık var hoşuma gitmiyor görüntüsü,doktor yüzün biraz tombul durucak sivriliği alırsak dedi ama onu o kadar dert etmiyorum,çenem herkesinki gibi değil yani çevremdeki insanlara bakıyorum herkesten farklı duruyo benimki,bi kaç arkadaşım gerek yok dedi ama ben beğenmiyorum.bi fotomu yollıyım istersen akla ihtiyacım var gerçekten

canım özeline mail adresimi yoluyorum,geç cevap verebilirim kusura bakma çok giremiyorum nete.

cnm senin çenenin törpülenmesi lazım bzm burda bahsettiğimiz farklı bir operasyon...

Ben çapaya gittim çene cerrahisiylede görüştüm,şu an birşey yapamayız tel tedavine devam et,dişlerin son raddeye kadar düzelsin sonra ortodonti doktorun ameliyat çizelgesi çıkaracak onunla buraya gel 2,3 aya sıra verir alırız seni ameliyata dedi,doktorun ismini almadım yanlız tekrar gideceğim diye ,ortodonti doktorumda çapada eğitim almış oradaki tüm doktorları tanıyormuş,sordu bana hangi doktorla konuştuğumu salak gibi ismini almamışımki,hangi doktor başarılı biliyor benim ortodonti doktorum ama çapada ameliyat olmamdan yana değil işlerini ciddiye almıyorlarmış dediğine göre bende bu işten birşey anlamadım özele yönlendirecekmiş beni :((((

Back
X