Oruc tutanlar buraya

HAZALIMMM1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
231
12
38
Selam kizlar oruc tutuyormusunuz nasil gidiyor ? Nasil hissediyorsunuz kendinizi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ben bütün gün evdeyim böyle oruç tutmak çok kolay tabi Allah sıcakta çalışanlara kolaylık versin

bende oruç tutuyorum hamılelıgın 1. ayındayım ama içimde rahat degıl bebegın gelışme dönemı ya ne yapsam bilmiyorum

Oruçluyum bende, çalışıyorum , hipoglisemi hastayım bir de , biraz önce şekerim düştüü nefes darlığı yaşadım :25: bu yüzden oruç tutmamazlık yapmakta istemiyorum ama gerçkten zor geldi bugün :25:

bu seneki kadar rahat oruc tuttugumu hatirlamiuorum
cok sukur cok guzel gidiyor
emzirdigim icin zorlqnirmiyim diye dusunmistim ama cok sukur rabbim yardim ediyor

Allahım kabul ederse orucumu tutuyorum...
Çok şükür ilk gün birazcık zorlandım,artık rahatım.
Rabbim herkese yardım etsin inşallah.

ilk gün çok zor gelmişti,ama bünye alışıyor sanırım.Emzirirken zorlanır mıyım diye korktum ama yok,sorun olmadı.

Kizlar sizede oluyormu yoksa benmi tuhafim? Gün icinde hic susamiyorum sadece acikiyorum ve iftar vakti öyle bisey oluyorki orucumu acmasamda olur diye dusunuyorum yani aclik susuzluk hic olmuyor sahura kadarda durabilecek gibi rahat oluyorum normal mi ?

Bende geldi. Rabbim hepinizin tuttuğu oruçları kabul etsin inşallah. Susuzluk dışında bir sıkıntım yok çok şükür

Ay valla ben dün gece jumbo boy ketçaplı rafılsın ardından baya susadım bugün ama şükür dayanılcak biçimde :D aynen ben de hep acıkıyorum pek susuzluk yaşamıyorum normalde..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X