oruç tutmayı bıraktım:(:(

yorum yapan arkadaşlara katılıyorum cnm. iftarda ve sahurda çok çok az yersen, kilo veriyorsun aslında. hiç bu yiyecek bana yetmez, bayılırım filan diye de korkun olmasın. metabolizma yavaşlıyor zaten. normalde tek öğünde bile bi insana az gelecek yiceği iftar + sahurda yiyebilirsin. biraz yorgun hissediyor ama insan.
iftarda öncelikle bol bol su içiyorum ben. sonra bir çorba ve yanında salata filan yersem zaten tıkanıyorum. bunu deneyebilirsin. eğer hala miden kazınıyorsa hafif bir sebze yemeği yiyebilirsin. sahurda da biz zaten kahvaltı yaparız. peynir zeytin yumurta. bu ramazanda bazen hiç ekmek yemediğim de oluyor. belki bana öyle geliyordur ama eğer hiç ekmek yemezsem sanki o gün çok acıkmıyorum. ekmek yediğim günler daha çabuk acıkıyorum

İftardan sonra yarım saatlik bir yürüyüş yapabilirsin.
Sahurda zaten hafif yiyormuşsun.

Son düzenleme:
bende ramazandan önce başlamıştım 3 hafta önce hiç orucumu bırakmayı düşünmedim ... devam ediyorum kiloda da veriyorum herşey den ye ama az doymadan kalk genelde böyle yapıyorum hem rahatım huzurluyum ramazan şişkinliği olmuyor :) .. bende ilk defa iradeliyim onun için ramazanda olsa aynı iradeyle devam ediyorum... diyet için bırakma bence orucunu yapabilirsin .. ama kan şekerin veya sağlık sorunun varsa yemen lazım sa bilemem tabi...

Back
X