- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Ne zaman isterseniz yapin, 2 gun gecikmeyle varsa cikar zatenKızlar malum oruç tutuyoruz..reglimde iki gün gecikti test yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilemedim normalde sabah ilk idrarimla yapıyordum fakat şimdi oruç tutacagimiz için akşam bol su içiyorum sahura da kalkmiyoruz ama gece sürekli lavaboya kalkiyorum haliyle gecede suyu çok içiyorum..sizce testi hangi aralikta yapmaliyim?
Canım aslında ilk idrar adete çok varsa önemli adetin 2 gün geçmiş ilk idrarı beklemene gerek yok yapabilirsin yani müsait bir zamanındaKızlar malum oruç tutuyoruz..reglimde iki gün gecikti test yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilemedim normalde sabah ilk idrarimla yapıyordum fakat şimdi oruç tutacagimiz için akşam bol su içiyorum sahura da kalkmiyoruz ama gece sürekli lavaboya kalkiyorum haliyle gecede suyu çok içiyorum..sizce testi hangi aralikta yapmaliyim?
Sağolun teşekkür ederim yarın sabah yada gün içerisinde yapayımNe zaman isterseniz yapin, 2 gun gecikmeyle varsa cikar zaten
Sağolun teşekkür ederim yarın gün içerisinde yapacağımCanım aslında ilk idrar adete çok varsa önemli adetin 2 gün geçmiş ilk idrarı beklemene gerek yok yapabilirsin yani müsait bir zamanında
Canım ilk idrar demelerindeki sebep beklemiş olman yani idrarı çok tutuyoruz sıkışık oluyoruz ya amaç o yani ki zaten iki gün gecikmişsin zaten ne zmn yaparsan yap çıkarKızlar malum oruç tutuyoruz..reglimde iki gün gecikti test yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilemedim normalde sabah ilk idrarimla yapıyordum fakat şimdi oruç tutacagimiz için akşam bol su içiyorum sahura da kalkmiyoruz ama gece sürekli lavaboya kalkiyorum haliyle gecede suyu çok içiyorum..sizce testi hangi aralikta yapmaliyim?
Bence iftara yakın yapınKızlar malum oruç tutuyoruz..reglimde iki gün gecikti test yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilemedim normalde sabah ilk idrarimla yapıyordum fakat şimdi oruç tutacagimiz için akşam bol su içiyorum sahura da kalkmiyoruz ama gece sürekli lavaboya kalkiyorum haliyle gecede suyu çok içiyorum..sizce testi hangi aralikta yapmaliyim?
Amin inşallah teşekkür ederimCanım ilk idrar demelerindeki sebep beklemiş olman yani idrarı çok tutuyoruz sıkışık oluyoruz ya amaç o yani ki zaten iki gün gecikmişsin zaten ne zmn yaparsan yap çıkarrabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Wc isteğin geldiği zaman bekle bir süre yarın da gelmezse 3. Gün olcak zaten varsa mutlaka çıkarAmin inşallah teşekkür ederimaslında bı belirtim de yok ama reglim gecikince acaba mi dedim birde geçen ay bir hafta erken olmuştum kısa sürmüştü
Sanırım siz geçen ayda gecikme yaşamıştınız yanlış hatırlamıyorsam eğer, inşallah bu ay gebelik haberini alırızKızlar malum oruç tutuyoruz..reglimde iki gün gecikti test yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilemedim normalde sabah ilk idrarimla yapıyordum fakat şimdi oruç tutacagimiz için akşam bol su içiyorum sahura da kalkmiyoruz ama gece sürekli lavaboya kalkiyorum haliyle gecede suyu çok içiyorum..sizce testi hangi aralikta yapmaliyim?
Yarın bende sizin dediginiz gibi yapayım olmazsa teşekkür ederimWc isteğin geldiği zaman bekle bir süre yarın da gelmezse 3. Gün olcak zaten varsa mutlaka çıkarben kimbilir kaçıncı idrarla gecikmenin 3. Günü yapmıştım çizgilerin ikisi de aynı koyuluktaydı
Geçen ay 1 hafta erken olmuştum ondan önceki ay yine gecikmeli olmuştumSanırım siz geçen ayda gecikme yaşamıştınız yanlış hatırlamıyorsam eğer, inşallah bu ay gebelik haberini alırız2 gün gecikme varsa her saatte çıkar
İnşAllah hamilesindir canım benim hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle gelGeçen ay 1 hafta erken olmuştum ondan önceki ay yine gecikmeli olmuştumreglim düzensizdir ama geçen aya bakarak geciktiğini düşünüyorum takviminde geciktigini gösteriyor bu ay iki gün kadar idrar kokmasi yaşadım o yüzden acaba mi ki dedim
Aminnn inşallahİnşAllah hamilesindir canım benim hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?