F Febris1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2014 48 5 88 34 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Febris1 #1 Yüzümde sarkmalar var ve kaşlarım düşük bana ne önerirsiniz? Uygulayan varsa lütfen yardım edin
M meryemaydn Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 12 1 1 61 6 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Febris1 #2 Febris1 .!.: Yüzümde sarkmalar var ve kaşlarım düşük bana ne önerirsiniz? Uygulayan varsa lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... sarkma için fokuslu ultrason diye bir şey var onu öneririm yada yaşın ileriyse örümcek ağı tekniği kaş düşüklüğü içinde botoks yaptır bence
Febris1 .!.: Yüzümde sarkmalar var ve kaşlarım düşük bana ne önerirsiniz? Uygulayan varsa lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... sarkma için fokuslu ultrason diye bir şey var onu öneririm yada yaşın ileriyse örümcek ağı tekniği kaş düşüklüğü içinde botoks yaptır bence
S sibel68 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2012 101 30 98 Fransa 5 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Febris1 #3 Yeni bir urun varmis orumcek agi krem kulanan vaermi
yagmurercan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2015 312 143 33 40 2 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Febris1 #4 meryemaydn .!.: sarkma için fokuslu ultrason diye bir şey var onu öneririm yada yaşın ileriyse örümcek ağı tekniği kaş düşüklüğü içinde botoks yaptır bence Genişletmek için tıkla... Fokuslu Ultrason için gidicem salı günü bende Mehmet Akgün'e siz yaptırdınızmı ?
meryemaydn .!.: sarkma için fokuslu ultrason diye bir şey var onu öneririm yada yaşın ileriyse örümcek ağı tekniği kaş düşüklüğü içinde botoks yaptır bence Genişletmek için tıkla... Fokuslu Ultrason için gidicem salı günü bende Mehmet Akgün'e siz yaptırdınızmı ?
A amiable34 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2016 24 5 1 47 23 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Febris1 #5 Febris1 .!.: Yüzümde sarkmalar var ve kaşlarım düşük bana ne önerirsiniz? Uygulayan varsa lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... örümcek agı güzel bi çözüm olabilir bencede kaşlar içinde botoks mucizesinden yararlanabilirsin
Febris1 .!.: Yüzümde sarkmalar var ve kaşlarım düşük bana ne önerirsiniz? Uygulayan varsa lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... örümcek agı güzel bi çözüm olabilir bencede kaşlar içinde botoks mucizesinden yararlanabilirsin