Saç Rengi ve Saç Boyama Oryalin üstüne boya

simae

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
22
2
18
28
Saçıma 2 ay önce oryal yaptırdım, simdi saçımı boyarsam oryaller kapanır mı?

Oryal kapansa bile 10 gün sonra açılır. Tabi boyayacağın rengede bağlı! Ne renk düşünüyorsun?

Oryaldrn sonra saclarım kazık gibi oldu sureklı dokuluyor zeytınyagıyla guclendirmeye çalışıyorum.oyuzden biraz bekle sacların kendıne gelsin canım yoksa mahvolur sacların.

Tabiki boyanır oryal acicidir sonuçta üzerine ne istersen boya hemde 2 ay olmuş. Sadece boyan çabuk akabilir tekrarlarsin boyanı bidaha

Oryaldrn sonra saclarım kazık gibi oldu sureklı dokuluyor zeytınyagıyla guclendirmeye çalışıyorum.oyuzden biraz bekle sacların kendıne gelsin canım yoksa mahvolur sacların.

Benim saclarimda sertlesme olmadi, sac kremi kullaniyorum ve de argan yagi iceren serum kullanıyorum saclarim eskisinden cok daha yumuşak oldu :)

Tabiki boyanır oryal acicidir sonuçta üzerine ne istersen boya hemde 2 ay olmuş. Sadece boyan çabuk akabilir tekrarlarsin boyanı bidaha

Peki hangi marka boyayı onerirsin? Çabuk akmayan kalıcı bir boya aarıyorum

Peki hangi marka boyayı onerirsin? Çabuk akmayan kalıcı bir boya aarıyorum
Benim en sevdiğim boya saçı beslemesi ve parlakligindan dolayi ve tabi içindeki saç kremi yumuşacık yapıyo loreal excellencedir.ama açık renk boya kullanacaksınız eğer şunu unutmayın loreal tonları 1 ton koyu çıkar. Ona göre almalısınız.

Dogal saçı ben gibi 7.1 olan kızlar kesinlikle oryalle saçlarını açmasn. Saç incelir lastik gibi uzar sertleşir şekle girmez vs. Böyle bi saç sarı boyayı bile tutar başta turunculaşma olsa da zamanla dogal bi sarıya dönuşur. Ben salaklık yaptm açtırdım saçlarımı ve saçımın dogal yapısı yüzünden 2 ayda açık küllü sarı oldular ki ben hiç küllü boya kullanmadm saçlarmı yeşil yapardı çünkü. 8 7 gibi tonları tek başına kullanamaz hale gelirsnz saç rengnz hep çamur gibi olur 8.3 bile yeşil oldu bi açık sarılar düzgün oluyor ki sıkıldm 2 3 ayda bu saçtan kendi saç rengimi uzatıp hiç ellemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…