osman develioğlu hastaları bir bakarmısınız?

hul87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
78
64
18
merhaba arkadaslar;
bu hafta tup bebek tedavisine baslıyorum.bursa art tüp bebek merkezinde osman hocada.fakat biraz sert bir doktor huzursuz oldum.lafını hiç esirgemiyor tamam işinde cok iyi bir doktormus ama sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var..biraz sert mizaclı gibi geldi siz neler düşünüyorsunuz?biraz gözüm korktu..tesekkürlerrr

Bence doğru yerdesin sıkılma bence rahat bir şekilde başla tedavine bende onda tedavi oldum önemli Olan yüzüne gülmesi değil işini iyi yapması

Bence doğru yerdesin sıkılma bence rahat bir şekilde başla tedavine bende onda tedavi oldum önemli Olan yüzüne gülmesi değil işini iyi yapması
ıns tabiki oyle ins sonuclar güzel olsun.bugun daha iyi hissediyorum gerci allah utandırmasın.

Bende osman hocanın hastasiyim kendisi evet biraz ciddi ama çok da önemli değil işinde iyi benim için bu önemli Allah utandirmasin bende dondurulmuslarla devam edicem de bakalım ne zaman giderim

Bence doktorun kesinlikle guleryuzlu olmasi ve size samimi olmasi cok onemli kusura bakmayin ama suratiniza dogru duzgun bakmayan soguk, negatif bir tutum icinde 5 dk lik muayene icin 500 lira alan doktor bana iyi gelmiyor

Ben de Osman hocanın hastasıyım kendisi gerçekten garantici, her şey yolunda olmadan sırf yapmış olmak için transfer yapmıyor, sert mizaçlı evet yeri geliyor beni de azarlar gibi konuşuyor ama işini çook iyi yapıyor benim unuttuğum şeyleri o hatırlıyor. İnşallah pozitif sonuç alırım çok güveniyorum hocama.

Back
X