Osmaniye nöroloji ???????istanbulllllllllllll

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop
Kızlar merhaba çok acil bilenler yazabilir mi .............yarın ıcın randevu aldım 182 den

OSMANIYE NOROLOJI POLIKLIGINIGINDEN ........Benim bildigim bakırköy adlıyesınden sag tarafa yuruyorsun 10-15 dk sonra ordasın ıc kısımlarda ve e-5 taraında degıl adliyenın sagında kalıyordu ..........

Ama randevu gecmısınde NÖROLOJİ 1 OSMANİYE - İSTANBUL MARMARA FORUM YANI diyor ınternettende arastırdım

Marmara Forum AVM Yanı (E-5 Topkapı İstikameti Yan Yolu Bitişiğinde) OSMANİYE MAH. / BAKIRKÖY / İSTANBUL sonuc bu acaba asıl osmanıye burasıydıda ben cıldıye ıcın ek bınasınamı gıdıyordum uzun suredır gıtmıyorum

adlıyeye 10-15 dk yurume olan yer ek bınamı?
nöroloji poliklinigi için marmara forum yanı dıyor bu asıl bınası mı ?

acıl yardım kızlar :18::18:

e-5 kenarı sanırım. Sen 1 saat evvelden git en iyisi. Orası değilse bile randevunu kaçırmazsın.

e-5 kenarı sanırım. Sen 1 saat evvelden git en iyisi. Orası değilse bile randevunu kaçırmazsın.

evet annemı goturecegım ordan hemen ıse gelmem lazım en ıyısı baya erkenden gıtmek haklısın ..... ınsallah tam bılen biri çıkarda direk oraya gideriz ben olsam sorun değilde annemi götürecegim için ordan oraya suruklemek ıstemıyorum kadını pıffff

Geçmiş olsun. Marmara forumun yanında olduğunu biliyorum ama nörolojinin orada olup olmadığını bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Marmara forumun yanında olduğunu biliyorum ama nörolojinin orada olup olmadığını bilmiyorum.

sağol canım....

mhrs sıstemınden baktım randevuya klınık yerı osmanıye norolojı-marmara forum yanı olarak verılmıs %80 orada bakalım guncel tutucam konuyu bılen bırı yazar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…