tarihçi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2007 351 1 96 Diğer 27 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tarihçi #1 Osmanlıda Evraklar,Belgeler..Vs Bu evraklar içerisinde senetler,makbuzlar,haritalar,gazete,dergiler,tebri k kartları vs döküman bulunmaktadır. Ama önce Gazi Hatırası olarak basılmış bir afiş.Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları. Fotoğraflı Bir Nüfus Hüviyet Cüzdanı: GS ELEKTRİK FATURASI: BİR KARTVİZİT:
Osmanlıda Evraklar,Belgeler..Vs Bu evraklar içerisinde senetler,makbuzlar,haritalar,gazete,dergiler,tebri k kartları vs döküman bulunmaktadır. Ama önce Gazi Hatırası olarak basılmış bir afiş.Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları. Fotoğraflı Bir Nüfus Hüviyet Cüzdanı: GS ELEKTRİK FATURASI: BİR KARTVİZİT:
tarihçi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2007 351 1 96 Diğer 27 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tarihçi #2 Bir Hisse Senedi: Kopernik Kartpostal: Kuyumcu Makbuzu: Müdafaa-i Milliye Cemiyeti : Ordu Kiz Mektebi Diplomasi:
Bir Hisse Senedi: Kopernik Kartpostal: Kuyumcu Makbuzu: Müdafaa-i Milliye Cemiyeti : Ordu Kiz Mektebi Diplomasi:
Lillyum çok bilmiş Kayıtlı Üye 17 Şubat 2007 2.681 15 116 56 Diğer 27 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tarihçi #3 tarihçi butür konuları bizlerle paylaşırsan seviniriz özellikle benim oğlumun ilgi alanı senin gönderdiğin yazıları oğlumla paylaşıyorum teşekkür ederim
tarihçi butür konuları bizlerle paylaşırsan seviniriz özellikle benim oğlumun ilgi alanı senin gönderdiğin yazıları oğlumla paylaşıyorum teşekkür ederim
Cranky Nirvana Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2006 757 11 623 41 1 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tarihçi #4 paylaşımın için teşekkürler.