Gebeliğe Hazırlık •Sperm testi sonuçları yardım•

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alevelia07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
4
1
1
33
Kızlar merhabalar. 3 aylık evliyiz eşimle. Sperm testi yaptırdık sonuçlar böyle çıktı.anlayanlar yorum yapabilir mi çok teşekkür ederim😊
71BE613A-3A41-41AA-AA58-2732E5EBED23.webp

Canım çok detaylı bir test değil .Sayı iyi .Hızda iyi gibi .Morfoloji kısmı boş .Ya hiç bakılmamış ya da morfoloji sıfır .Ben anlamadım orayı açıkçası .Başka bir hastanede tekrar test yaptırmanızı öneririm .

Morfolojin neden yok en altta boş bırakılmış o önemli

Canım çok detaylı bir test değil .Sayı iyi .Hızda iyi gibi .Morfoloji kısmı boş .Ya hiç bakılmamış ya da morfoloji sıfır .Ben anlamadım orayı açıkçası .Başka bir hastanede tekrar test yaptırmanızı öneririm .
F8940144-5F68-4404-A8B0-F3AF7F3723CC.webp

Canım fotoda çıkmamış anlamadım bende. Şimdi baksanız morfolojiyide attım

Eki Görüntüle 2606942
Canım fotoda çıkmamış anlamadım bende. Şimdi baksanız morfolojiyide attım
Canım morfoloji de iyi gayet .Şimdilik bir sıkıntı yok gibi .Ama hıZınız ileri hızlı diye ayrılmamış .Bir kaç ay daha deneyip olmazsa başka bir yerde tekrar test yaptırırsınız .Olur inşallah değerleriniz güzel 😊

Keçiboynuzu kürü yapın sayıya iyi geliyor hız için de her akşam taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içirin eşinize ancak bu iki kürü aynı zamanda yapmayın dönem dönem yapın örmek 1 ay keçiboynuzu diğer ay sırf havuç suyu gibi bol şans

Kızlar merhabalar. 3 aylık evliyiz eşimle. Sperm testi yaptırdık sonuçlar böyle çıktı.anlayanlar yorum yapabilir mi çok teşekkür ederim😊Eki Görüntüle 2606939
H M H M Bal0ncuk Bal0ncuk Luniss Luniss uzman kadro çağırdım buraya :dua:
ben hala detaylı bir test olmadığını düşünüyorum
hızınızda yerinde hızıda almış olabilir... ama normal hızda iyi.. sayınız da iyi
morfolojiniz zaten 4 sınırda yani kötü değil...
ama detaylı bir test yaptırmanızı öneririm
bu süreç içinde keçiboynuzu kürü yapın
eşinize kızartma yedirmeyin
yeşillik ağırlıklı beslenin sizde eşinizde..
nohut yemeği tüketin

Sperm tahlili yaptıracaklara tavsiyem en ayrıntıli bakan yerde yaptırın. Biz bi kaç özel ve devlet hastanesinde yaptırdık en son Tıp Fakültesinde yaptırdık.Ayrıntılı olarak bakılmış
Ve tüp bebek tedavisine gittiğimde doktor Fakültenin sonucunu alarak 'diğer sonuçları at, dikkate alınması gereken sonuç bu çünkü asıl bu işi yapanlar bunlar' demişti. Famülteyi kasdetmişti.

Kızlar merhaba
Eşime sperm testi yaptırdık ve sonuçtan hiçbir şey anlamadık. Kadın doğum doktoruma sordum, yıkama sonrası sperm yok varikosel olabilir. 3 hafta sonra başka bir yerde tekrar test yaptırın dedi. Daha önce ürologa gitmiştik muayene de varikosel yok demişti doktor. Devlet hastanesi olduğu için sperm testini ileri tarihe verdi. Bizde dayanamadık başka yerde yaptırdık. Sonuçlardan anlarsanız size sorsam olur mu?

Merhabalar eşimin sperm testi doktor bi sıkıntı yok demiş. Yardımcı olabilir misiniz anlıyorsanız?

Eklentiler

• 55A34DFA-F7C9-4600-A789-59E13E666229.webp
    55A34DFA-F7C9-4600-A789-59E13E666229.webp
    30 KB · Görüntüleme: 38
Back
X