• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖSYM sonuç ekranında tek bir isim!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
LYS 2014 sonuçlarına bakan herkes,"Bu adam kim" sorusunu soruyor.
Sitene Ekle
osym-sonuc-ekraninda-tek-bir-isim--4834039.Jpeg

ÖSYM'nin internet sitesinden 28 Haziran 2014 tarihinde açıklanan Yükseköğretime Geçiş sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler karşılarında başka birini buluyor.

TC Kimlik numarası ve ÖSYM şifresi ile girilebilen sistemde öğrencilerin kedilerine ait fotoğrafları bulunması gerekirken karşılarında bir erkek öğrencinin fotoğrafları çıkıyor. ÖSYM tarafından henüz net bir açıklama yapılmayan hatayı öğrenen öğrenci ve veliler şaşkınlıklarını sosyal medya üzerinden dillendirdi.

fft16_mf4834037.Jpeg

(Ulusalkanal)

Bi işi de doğru düzgün yapsalar kendımı kesecem

Sabah sabah iyi geldi bu haber,güldüm biraz.
Eğitimde çoook yollar katettik,çok.

LYS 2014 sonuçlarına bakan herkes,"Bu adam kim" sorusunu soruyor.
Sitene Ekle
osym-sonuc-ekraninda-tek-bir-isim--4834039.Jpeg

ÖSYM'nin internet sitesinden 28 Haziran 2014 tarihinde açıklanan Yükseköğretime Geçiş sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler karşılarında başka birini buluyor.

TC Kimlik numarası ve ÖSYM şifresi ile girilebilen sistemde öğrencilerin kedilerine ait fotoğrafları bulunması gerekirken karşılarında bir erkek öğrencinin fotoğrafları çıkıyor. ÖSYM tarafından henüz net bir açıklama yapılmayan hatayı öğrenen öğrenci ve veliler şaşkınlıklarını sosyal medya üzerinden dillendirdi.

fft16_mf4834037.Jpeg

(Ulusalkanal)
2014 yılında hem ben hem de kardeşim ygs sınavına girdi,hem ben hem de kardeşim 2014 sınav sonucuna göre üniversiteye yerleştik siz şimdi bu haberi paylaşınca hem kendi lys sonuçlarına göre tercih sonuçlarıma hem de kardeşimin sonuçlarına baktım,herhangi bir erkek çıkmadı sonuç belgesinde,kardeşim ve benim sonuç belgem çıktı.

ya yazık çocuğa yaw, öbürlük küfür yeme istikakını doldurmuştur:KK70:

Bu çocuk bir gün bu kadar meşhur olabileceğini biliyor muydu acaba

Back
X