• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ot gibi yaşamak isyannnnn edesim var

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
35
Kayseri
Şuan 23 yaşındayım okul bittikden sonra 4 sene boyunca evdeyim yaptığım hiç bşy yok arkadaşım yok, çevrem yok, çok sıkılıyorum bunun sebebi; ailem hiç bi yere göndermez, tek başıma hiç bşy yapamam, arkadaşlarımla görüşemem bu yüzden hiç arkadaşım kalmadı denilebilir, kafamı camdan uzatmama bile karışırlar bi topluma girsem asla konuşmam Çünkü kimseyle konuşmayın, kimseye gitmeyin diye, dışarı adım atınca sanki herkes benim üzerime atlayacak, bana tec.. edecek sanan bir babam var.Hani hayvanları otlaması için çayıra çimene çıkarıp sonra ahıra sokarlarya bende öyleyim.Annemle en fazla market ve çarşıya gideriz sonra 4 duvar hapishaneme dönerim.Onlardan nefret ediyorum beni bu hale getirdikleri için :((((((

onlarla konuşmayı denesen yada bir işi girebileceksen eğer işe girsen yada ne bileyim üni okudunuz mu okumadıysanız eğer eğitim hayatına devam etseniz:44:

Şuan 23 yaşındayım okul bittikden sonra 4 sene boyunca evdeyim yaptığım hiç bşy yok arkadaşım yok, çevrem yok, çok sıkılıyorum bunun sebebi; ailem hiç bi yere göndermez, tek başıma hiç bşy yapamam, arkadaşlarımla görüşemem bu yüzden hiç arkadaşım kalmadı denilebilir, kafamı camdan uzatmama bile karışırlar bi topluma girsem asla konuşmam Çünkü kimseyle konuşmayın, kimseye gitmeyin diye, dışarı adım atınca sanki herkes benim üzerime atlayacak, bana tec.. edecek sanan bir babam var.Hani hayvanları otlaması için çayıra çimene çıkarıp sonra ahıra sokarlarya bende öyleyim.Annemle en fazla market ve çarşıya gideriz sonra 4 duvar hapishaneme dönerim.Onlardan nefret ediyorum beni bu hale getirdikleri için :((((((

Uni. okumadiniz mi?
Aciktan okumaya calissaniz karisirlar mi?
Ya da hobi yahut meslek egitimi veren kurslara yazilsaniz?

Aynı şeyleri yasadim zamanında :( sirf o yüzden ablam 18, ben 19 yaşında evlendik. Ama ben hic ailemden nefret etmedim. Simdi bi kız kardesim var 18 yasinda onu bizi sıktıkları kadar sıkmıyolar. Allah sabir versin. Yapacak bisi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üniversite okuyun, işe girin, yurda yerleşin, kendi ayaklarınızın üzerinde durun...
Söylemesi kolay diyebilirsiniz belki ama, yurt hayatım boyunca ne kızlarla tanıştım aileleri okumalarını istememiş rest çekip gelmişler hem okuyup hem çalışıyorlar pırıl pırıl genç kadınlar...
Ha derdiniz hiç dışarı çıkamıyorum, arkadaşlarımla görüşemiyorumsa bilemeyeceğim tabii.

ablamada aynısını yaptılar ve o da 18 yaşında kaçtı evlendi insan biraz düşünür ona böyle yaptık kaçtı buna böyle davranmayım die ama yok :(((

durumunuza üzüldüm arkadaşlarında dediği gibi eğitime yönelin derim bende!

çok yakın bir arkadasımda böyleydi
okutmadılar bile kızı
o kendisi açıköğretime yazıldı bi kaç sefer
ona bile karşı çıktılar
ama şimdi mezun oldu 28 yaşında kendisi artık doğru karar verebilir diye pek müdahele etmiyorlar
ama çok sıktıkları bunaltıtkları durumlar da oldu
zamanla aşılıyor az sebıredin.

Çok üzüldüm durumuna bende aynı durumdayım annem ne yaşıyorsa onun gibi yaşıyorum bende gençliğim gitti resmen ama ben açık öğretime başlıyacam onu bekliyorum (kayıt tarihini) gerçekte. Çok zor ancak yaşayan ve çeken bilir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aöf kaydım var zaten onuda çalışmama izin vermedikleri için evde canım sıkılmasın diye kayıt yaptırmıştım.Hoş can sıkıntısından yine çalışamadım bir senem uzadı.İnsan böyle arada arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor, kafasına göre gezmek, kafasına göre giyinmek istiyor bunalıyorum :((((((

Dayak,evden kovma gibi durumlar yoksa,bazı makul isteklerinde kararlı ol.
Mesela kızarkadaşına gideceksen,ben gidiyorum,şu saatte gelirim,ararsanız telim açık dersin.
Ben senin kadar kısıtlanmadım ama bana göre gereksiz kısıtlandığım durumlar oldu.Kendi kendime düşünüyorum,diretseydim ne yapacaklardı ki :) Sonuçta yapmak istediklerim kötü şeyler değildi.Evlatlıktan reddedecek halleri yoktu.
Burada bazen "kardeşime söz geçiremiyoruz" gibi konular okuyoruz.Bazı ailelerde tam tersine çocuktan çekinme oluyor.Aman birşey yapar,aman büsbütün uzaklaşır diye müdahale edemiyorlar.O kadar olma tabii ama azıcık sesin çıksın,yaşın küçük değil:)

Dayak,evden kovma gibi durumlar yoksa,bazı makul isteklerinde kararlı ol.
Mesela kızarkadaşına gideceksen,ben gidiyorum,şu saatte gelirim,ararsanız telim açık dersin.
Ben senin kadar kısıtlanmadım ama bana göre gereksiz kısıtlandığım durumlar oldu.Kendi kendime düşünüyorum,diretseydim ne yapacaklardı ki :) Sonuçta yapmak istediklerim kötü şeyler değildi.Evlatlıktan reddedecek halleri yoktu.
Burada bazen "kardeşime söz geçiremiyoruz" gibi konular okuyoruz.Bazı ailelerde tam tersine çocuktan çekinme oluyor.Aman birşey yapar,aman büsbütün uzaklaşır diye müdahale edemiyorlar.O kadar olma tabii ama azıcık sesin çıksın,yaşın küçük değil:)

haklısınız erkek kardeşim kafasına göre istediği saatte eve girer çıkar, gider arkadaşlarında kalır, dilediğince para harcar, ama ona hiç sesleri çıkmıyor daha çok üzerine düşüyorlar bizden uzaklaşır mı diye bilmiyorum belkide erkek olduğu için bu kadar rahattır..

Tek başına açık öğretim çalışırken takılmış sin ya. Bulunduğun ilin üniversite sinde açık öğretimin unvse eğer dersleri olur. Akşam başlar belli bir saate kadar devam eder. Sosyalleşmen için bir adım olur en azından. Hem bahenende var. Hoca anlatırsa anlarim dersin.

Back
X