Tüp Bebek Merkezleri Ota Jinemed Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.10 yıllık evliyim bebek istiyoruz ancak eşim azosperm.Tese ameliyatı ve tüp bebek önerildi. Önce Üsküdar Eurofertile gidip giriştik ve fiyat aldık fakat sonra bir arkadaş Ota Jinemedi önerdi fiyat da aldı ve daha hesaplı fiyat verdiler. Perşembe oraya gideceğiz girişme için.Burada tüp bebek yaptıran,bilenlerin yardımına ihtiyacım var.Lütfen buraları bilenler yardımcı
olabilir mi? Kafam çook karışık.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.10 yıllık evliyim bebek istiyoruz ancak eşim azosperm.Tese ameliyatı ve tüp bebek önerildi. Önce Üsküdar Eurofertile gidip giriştik ve fiyat aldık fakat sonra bir arkadaş Ota Jinemedi önerdi fiyat da aldı ve daha hesaplı fiyat verdiler. Perşembe oraya gideceğiz girişme için.Burada tüp bebek yaptıran,bilenlerin yardımına ihtiyacım var.Lütfen buraları bilenler yardımcı
olabilir mi? Kafam çook karışık.

Merhaba,,ilk denememiz Ota Jienemed Hastanesinde başarılı oldu.Elamıza kavuştuk çok şükür darısı sizin başınıza.Bende çok yakın bir arkadasımın tavsiyesiyele gelmiştim,muhtesem doktor kadrosu var bunu belirtmek isterim.2016 yılında bizi bebegımıze kavusturdular.

Çok mutluyuz.Darısı sizin başınıza =)

Back
X